Informatie aanvragen

Interessante landbouwkavel in Blaricum

Dit stuk grond in de gemeente Blaricum is een typische kavel die aan alle eisen voldoet van een aantrekkelijke, waardevaste investering. Ligging, gemeentelijke plannen en bereikbaarheid: alles wijst erop dat men dit in de toekomst zal zien als de ideale locatie voor het bouwen van nieuwe woningen. En daar kunt u van profiteren! Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over Blaricum

Blaricum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoewel het aantal inwoners sinds 1996 gedurende een lange periode genadeloos bleef dalen, is daar in de afgelopen jaren flink verandering in gekomen. De gemeente is namelijk van 9.094 inwoners in 2014 naar 11.536 in 2020 gegaan. Dat is een stijging van maar liefst 27%! Ondanks het feit dat deze grote toename natuurlijk een welkome verandering was, heeft dit de woningvoorraad wel onder grote druk gezet. Mede daarom is een van de speerpunten van de Woonvisie 2017-2022 het werken aan een toekomstgerichte woningvoorraad. Dit houdt momenteel in dat men gaat investeren in aantrekkelijke woningen voor jongeren en meer aandacht besteedt aan het uitbreiden van de mogelijkheden voor ouderen. Concreet komt dit neer op zo’n 600 nieuwe woningen.

Grijp uw kans

Als we kijken naar eventuele locaties waar deze nieuwe woningen gebouwd zouden kunnen worden, is deze kavel zeker een optie. Gelegen net buiten de bestaande bebouwing van Blaricum en Huizen, heeft het de perfecte ligging voor een nieuwbouwwijk. Als we daarbij optellen dat de bestaande voorzieningen om de hoek liggen en er ook op het gebied van (openbaar) vervoer weinig te klagen valt, wordt het plaatje alleen maar beter. Wacht dus niet te lang!

Neem contact met ons op

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze kavel in Blaricum. Neem dus gerust eens contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer!
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 / 1000 m²
Prijs: € 45,00 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.Lees meer
Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?