Informatie aanvragen

Interessante landbouwkavel in Beverwijk

Investeer in een kavel in Beverwijk

Kwalitatieve, onbebouwde grond wordt in Nederland steeds zeldzamer. Het inwonersaantal van ons land is alleen in de afgelopen twee jaar al met bijna 300.000 gestegen. En het ziet er niet naar uit dat deze stijging binnenkort zal gaan afvlakken. Dat kan problemen veroorzaken. Want waar gaan al die mensen wonen? Vrijwel elke provincie heeft te kampen met een ernstig huizentekort en dat is dan ook de reden dat dit het goede moment is om te investeren in een landbouwkavel. Wat denkt u bijvoorbeeld van dit perceel in Beverwijk?

Over Beverwijk

Beverwijk is een stad en gemeente in Noord-Holland. Dankzij de perfecte ligging ten opzichte van onze hoofdstad, de kustlijn en andere stedelijke centra, is dit een populaire woonomgeving voor zowel jong als oud. Om de aanhoudende groei van het aantal inwoners bij te houden (namelijk een toename van bijna 600 personen in twee jaar tijd), zijn er in korte tijd meerdere woningbouwprojecten opgestart. Er worden allerlei verschillende soorten huizen gebouwd, van vrijstaande woningen tot appartementen en rijtjeshuizen tot vrije kavels. Oftewel, voor ieder wat wils.

Overige toekomstplannen

Naast deze projecten, zet de gemeente Beverwijk zich ook in voor verbetering van de publieke ruimtes, parkeervoorzieningen, riool en afwatering, straatverlichting en openbaar vervoer. Zo wordt er onder andere voor gezorgd dat er meer parkeercapaciteit komt, een betere busverbinding is met omliggende steden en de nieuwe wijken duurzaam en groen zijn. Al met al is Beverwijk dus op alle vlakken gebrand op vooruitgang. En daar kunt u deel van uitmaken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit aantrekkelijke perceel in Beverwijk, de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vooral eens contact met ons op via 0297 – 753 629. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons terug. Hopelijk tot gauw!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1499 m²
Prijs: €67,50 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.