Interessant perceel in Ouder-Amstel

Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder de rook van onze hoofdstad ligt de gemeente Ouder-Amstel. De gemeente bestaat uit een gebied ten zuid-oosten van Amsterdam dat de laatste jaren volop in ontwikkeling is. De vraag naar beschikbare grond om te bouwen is in dit gebied dan ook de grootste van Nederland. Hierdoor wordt van ieder interessant perceel in Ouder-Amstel de mogelijkheden bekeken. De verwachting is dat in deze regio alleen al tot 2040 zo'n 100.000 woningen gebouwd zullen moeten worden. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond van 1000 M2 gelegen langs de Amstel aan. Het perceel bestaat uit een stuk landbouwgrond en ligt tussen Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel in.

Wat maakt deze grond interessant?

Ten eerste maakt de grote vraag naar beschikbare ruimte om woningen te bouwen deze grond erg interessant. Naast woningen willen bedrijven zich echter ook graag vestigen in de buurt van Amsterdam. De vraag om de grond te bebouwen kan derhalve vanuit meerdere hoeken komen. Ten tweede is ook de ligging erg interessant. Gelegen aan de oevers van de Amstel, niet ver van de bestaande bebouwing is de grond goed te ontsluiten bij eventuele bebouwing in de toekomst. Samen met de waardevastheid van grond en de kansen op een mooi rendement bij goed gelegen kavels biedt dit interessante perceel in Ouder-Amstel kansen voor de toekomst.

De dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl staat onze dienstverlening vanzelfsprekend in het teken van de klant. Aan de hand van onze klantgerichte service proberen wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. De term ontzorgen gebruiken wij voor het zoveel mogelijk uit handen nemen van randzaken, begeleiding gedurende het hele proces en het werken met vaste partijen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is. De afgelopen jaren hebben wij dan ook een groot en zeer divers klantenpakket begeleidt bij de aan- of verkoop van hun stuk grond. U leest hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen?

Heeft u interesse in het spreiden van vermogen middels het aankopen van grond? Dan is een interessant perceel in Ouder-Amstel misschien de kans voor u. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavel.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is het verleden verkavelt door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.