Informatie aanvragen

Grond kopen in Beverwijk

Ten noorden van het Noordzeekanaal ligt Beverwijk. Een gemeente bestaand uit de gelijknamige stad en het dorp Wijk aan Zee. Beverwijk maakt deel uit van de IJmond, een samenwerkingsverband tussen enkele gemeenten die zijn gelegen rondom de monding van het IJ. Vanuit Beverwijk bent u binnen korte tijd in de stadscentra van Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

Beverwijk is de laatste jaren volop in ontwikkeling. De stad ligt niet alleen naast het industriële complex van Tata Steel, maar beschikt ook over een ander groot industrieterrein, een grote meubelboulevard en de Bazaar. In de regio is de werkloosheid dan ook een stuk lager dan het gemiddelde in Nederland. Daardoor is de vraag naar woningen in de regio al jaren een van de sterkst groeiende. Dit maakt grond in- en rondom Beverwijk erg kansrijk. VerkoopuwKavel.nl biedt u nu de kans grond te kopen in Beverwijk.

Waarom zou u grond kopen in Beverwijk?

Grond is waardevast. Een wijziging in de bestemmingsplannen die liggen op grond kunnen echter een flinke waardestijging tot gevolg hebben. Het rendement op een perceel grond kan dan ook erg hoog zijn. In deze huidige tijd met een grote vraag naar geschikte kavels kan dat ook met dit perceel het geval zijn.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel landbouwgrond ten zuidoosten van Beverwijk aan. De kavel ligt aan de Noorderweg, net buiten het industriegebied van Beverwijk en vlak langs de snelweg A9. De kavel is hierdoor goed te ontsluiten en eenvoudig bereikbaar. Deze zou hierdoor zomaar eens in aanmerking kunnen komen voor een uitbreiding met bijvoorbeeld een bedrijventerrein of nieuwbouwwoningen.

De vraag naar geschikte kavels in de gemeente is groot en dit is een van de weinige plekken waar nog uitgebreid kan worden!

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

VerkoopuwKavel.nl is al enkele jaren de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond en percelen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met verschillende klanten en een groot klantenbestand opgebouwd. Eenieder van deze klanten proberen wij zoveel mogelijk te ontzorgen! Deze term is dan ook de kern van onze dienstverlening.

Met de term ‘ontzorgen’ doelen wij op het zoveel mogelijk uit handen nemen van randzaken voor u als klant. Dit doen wij door goed contact te onderhouden met makelaars en betrokken instanties en door samen te werken met vaste partijen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is.

Interesse gekregen?

Heeft u interesse gekregen om te grond kopen in Beverwijk? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 300 m²
Prijs: €27.000 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Grond kopen in Beverwijk