Informatie aanvragen

Duurzame ontwikkeling van grond in Uitgeest

Duurzaamheid is een term die we tegenwoordig overal voorbij zien komen. In heel Nederland is men bezig om het land te verduurzamen. Bijna ieder nieuw project probeert aan de nieuwste eisen op het gebied van duurzaamheid te voldoen.

De gemeente Uitgeest heeft samen met enkele omliggende gemeenten de plannen opgepakt om het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te gaan ontwikkelen. Dit project moet komen te liggen langs de huidige A9 en aan de modernste vereisten op het gebied van duurzaamheid voldoen. Het terrein zal uiteindelijk de naam “De Verbinding” moeten gaan dragen.

VerkoopuwKavel.nl maakt het nu mogelijk om grond in Uitgeest te kopen waar dit project gerealiseerd zal moeten gaan worden. Een participatie die uiteindelijk een flink rendement kan gaan opleveren!

Wat maakt deze grond in Uitgeest zo kansrijk?

Wat deze grond gelegen langs de A9 zo kansrijk maakt is ten eerste natuurlijk het project “De Verbinding” dat hier moet worden gerealiseerd. Hierdoor zal de bestemming van de grond veranderen, hetgeen waarschijnlijk voor een waardestijging zal zorgen.

Daarnaast ligt de grond ook langs de geplande verbindingsweg A8-A9. Een project waar al jaren over wordt gesteggeld maar waar van het lijkt dat het er binnenkort toch echt gaat komen. Verder is de grond gunstig gelegen ten opzichte van grote steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en is het nieuw te realiseren project zeer goed te bereiken en te ontsluiten.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van belang dat alle randzaken omtrent de aan- en verkoop van grond goed worden geregeld. VerkoopuwKavel.nl heeft haar dienstverlening hier op ingericht. Wij proberen u bij de aan- en verkoop van uw grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met de betrokken partijen en instanties en u te begeleiden van begin tot eind. Zo bent u als koper of verkoper ervan verzekerd dat alles omtrent uw kavel goed is geregeld.

Interesse gekregen in deze zeer interessante kavel in Uitgeest? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 200 m²
Prijs: €15.950 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.