Informatie aanvragen

Aantrekkelijke landbouwkavel in Assendelft

Koop een kavel in Assendelft

Steeds meer mensen zijn zich in de afgelopen jaren gaan verdiepen in het investeren in landbouwkavels. Nu de spaarrentes alsmaar dalen en het woningtekort blijft groeien, is dit ook zeker geen slecht idee. Gemeentes en provincies door het hele land zijn hard op zoek naar lege stukken land voor de bouw van nieuwe woonwijken. Dat geldt ook voor de gemeente Zaanstad, waar Assendelft deel van uitmaakt. Het aantal inwoners van dit dorp is in de afgelopen 5 jaar gestegen van ruim 22.800 naar een kleine 24.000. En dat heeft de huizenmarkt onder druk gezet. Dit is dan ook het ideale moment om uw slag te slaan. Interesse? Lees dan gauw verder.

Gunstige locatie

Assendelft heeft in alle opzichten een gunstige locatie. Het grenst aan de N8 en de N246, die richting het westen de A9 en richting het oosten de A8 kruizen. Dit houdt in dat zowel de landelijke als de provinciale hoofdstad goed bereikbaar zijn en ook Alkmaar en de kust om de hoek liggen. Als we kijken naar de locatie van het perceel zelf, valt ook daar weinig te klagen. De Zeedijk ligt in de rustige Westerpolder, waar men kan genieten van een combinatie van landelijk schoon en de nabijheid van verschillende centra. Wat wilt u nog meer?

Toekomstmogelijkheden

Zoals gezegd is het inwonersaantal van Assendelft in de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Dit heeft onder andere geleid tot een aantal wijzigingen in het gemeentelijke bestemmingsplan. Hoewel het hier momenteel dus nog een kavel met de bestemming landelijk gebied betreft, is het niet onwaarschijnlijk dat hier in de nabije toekomst verandering in komt. En daar kunt u van profiteren.

Meer weten?

Ontvangt u graag meer informatie over deze landbouwkavel in Assendelft? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €37,50 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.