Informatie aanvragen

Veelbelovende kavel in Dongen

De voordelen van investeren in een landbouwkavel

De combinatie van lage spaarrentes, stijgende inwonertallen en een dreigend woningtekort resulteert in de ideale situatie voor (potentiële) grondbezitters. Gemeentes verspreid over het hele land zijn hard op zoek naar geschikte locaties voor het bouwen van nieuwe woningen. Zelfs landbouwkavels, die men hier in principe niet voor mag inzetten, worden steeds vaker onderworpen aan een bestemmingswisseling. Zo ook in Dongen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder.

Waarom Dongen?

U verwacht het misschien niet, maar Dongen is op vrijwel alle vlakken een enorm aantrekkelijke omgeving voor grondbezitters. Het aantal inwoners van de gemeente is in de afgelopen 25 jaar met maar liefst 21% gestegen. Uit de prognose van de provincie blijkt bovendien dat er voorlopig nog geen daling in zicht is. Dat is dan ook de reden dat men druk bezig is met het zoeken van nieuwe woningbouwlocaties. Volgens het Woningbouwprogramma 2020-2030 worden er in de komende 10 jaar maar liefst 800 nieuwe woningen gebouwd. Daarnaast is er ruimte vrijgehouden voor nog eens 130 woningen waarvoor de plannen nog niet concreet zijn. Meer dan genoeg mogelijkheden dus!

Een kavel aan de Kanaaldijk Noord in Dongen

Deze specifieke kavel bevindt zich aan de Kanaaldijk Noord in het zuiden van Dongen. Dit is een interessante locatie, aangezien het zich net buiten de bestaande wijken bevindt, maar toch uitstekend bereikbaar is. Met de N632 om de hoek en steden als Tilburg en Brede binnen handbereik, valt er qua locatie weinig te klagen. Uit het Woningbouwprogramma blijkt bovendien dat de gemeente geen problemen heeft met uitbreiden ten opzichte van het veel gekozen inbreiden. Dat biedt perspectieven.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze kavel? Neem dan gerust eens contact met ons op. Geef ons een belletje of vul het contactformulier op de website in. Wij komen altijd zo snel mogelijk bij u terug.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 390 m²
Prijs: €55,00 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.