Informatie aanvragen

Veelbelovend perceel in Helmond

Helmond is een stad in de provincie Noord-Brabant en gelegen vlak naast Eindhoven. De stad is voornamelijk bekend door haar verleden in de metaal- en textielindustrie. Het maakt tevens deel uit van het stedelijk netwerk Brabantstad. Dit netwerk heeft als doel om Noord-Brabant nadrukkelijk op de Europese kaart te zetten als toonaangevende kennisregio.

De toekomst van deze kavel in Helmond

Het perceel is gelegen aan de Diepenbroek aan de westelijke rand van de stad aangrenzend aan het stadsdeel Brandevoort. Het ligt nabij een woonwijk, een treinstation en een klein industriegebied en is over de weg goed te bereiken via de N270 en de A270. In de structuurvisie van de gemeente Helmond valt op te maken dat het gebied waar de kavel zich bevingt, in de nabije toekomst waarschijnlijk een ander bestemmingsplan zal krijgen. Zij wil namelijk aan deze zijde van de stad inzetten om meer woongebied en ook op nieuw werkgebied.

Helmond heeft de afgelopen decennia een succesvolle transformatie ondergaan. Waar de economie van oudsher een industriële basis heeft, groeit zij nu door naar een veelzijdigere economie met groei in de zorg, detailhandel en zakelijke dienstverlening. Uiteraard blijft zij haar industriële karakter houden, met het verschil dat deze technisch hoogwaardiger is geworden. Door haar gunstige ligging naast Eindhoven profiteert Helmond ook mee van de economische groei van deze stad. Denk hierbij ook aan het samenwerkingsverband omtrent Brainport Eindhoven.

Contact

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Omdat grond een kostbaar bezit is, is het belangrijk dat er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om wordt gegaan. Wij van VerkoopuwKavel.nl waarborgen dit door u advies en begeleiding te geven gedurende het gehele proces. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

 

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 300 m²
Prijs: €notk k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.