Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats in het westen van Brabant. De gemeente telt zo’n 45.000 inwoners en is een samenvoeging van de oudere lintdorpen Etten en Leur. In 2005 werd het hele centrum van de stad gerenoveerd waardoor het in een gezellige binnenstad met terrasjes is veranderd. Naast Etten-Leur liggen er op het grondgebied van de gemeente geen andere kernen.

VerkoopuwKavel.nl biedt via haar website nu een perceel landbouwgrond van zo’n 500 m2 aan. Het perceel is gelegen langs de Zevenbergseweg en ligt iets ten noorden van de bebouwde kern. Door deze ligging is de grond goed te ontsluiten met wegen waardoor het potentieel bebouwd zou kunnen worden.

Waarom nu deze landbouwgrond  in Etten-Leur kopen?

Grond is waardevast. Het rendement op goed gelegen grond kan echter enorm zijn. Bijvoorbeeld wanneer zich een wijziging in de bestemmingsplannen voordoet. De ligging van deze grond ten opzichte van de bebouwde kern van Etten-Leur is ronduit gunstig te noemen waardoor de kans op zulke wijzigingen aanwezig is.

Daarnaast is er in Nederland een groot tekort aan woningen. Dit is niet alleen een probleem van de Randstad maar van het hele land. Ook in Noord-Brabant is men doorlopend op zoek naar geschikte grond om allerlei soorten woningen te bouwen.

Dit woningtekort samen met de waardevastheid van grond maakt dat deze landbouwgrond in Etten-Leur op lange termijn mooi rendement kan opleveren.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Grond is een duur en schaars goed. Daarom is het van belang dat u bij de aan- en verkoop ervan goed wordt bijgestaan. VerkoopuwKavel.nl beschikt over de jarenlange ervaring dit te doen. Met onze unieke werkwijze proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij proberen voor u zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door samen te werken met vaste partijen en contact te onderhouden met de betrokken instanties. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw aan- of verkoop in goede handen is!

Lees hier meer over onze unieke werkwijze of neem bij interesse gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €12.500 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Landbouwgrond in Etten-Leur