Informatie aanvragen

Kansrijke kavel rond Breda (Dorst)

De omgeving van Breda en de kansen die het biedt

Overal in Nederland is er een dringend tekort aan woningen. Men denkt vaak dat dit probleem zich vooral afspeelt binnen de grenzen van de Randstad. Maar ook daarbuiten is dit probleem duidelijk zichtbaar. Zo ook rondom de gemeente Breda. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijke kavel rond Breda aan!

Zelfs in de kleine gemeente Dorst, gelegen pal naast Breda. Met bijna 2500 inwoners verwacht men een bevolkingsgroei van bijna 150% binnen de aankomende jaren. Deze groei schreeuwt om nieuwe woningen die nog vrijwel allemaal aangelegd moeten worden. Hetgeen kansen biedt op een mooi rendement grond en kavels gelegen rondom dit dorp.

Het door ons aangeboden perceel

De door VerkoopuwKavel.nl braakliggende kavel ligt aan de rand van Dorst. Op een plek waar de kans zeer groot is dat er binnen afzienbare tijd nieuwe woningen gebouwd zullen gaan worden. De kansen hierop schatten wij erg hoog in, onder meer vanwege:

  1. Het tekort en de grote vraag naar woningen vanuit de stad Breda en de gemeente zelf. Het geen hierboven reeds werd benoemd.
  2. Ten tweede ligt de kavel in een aangewezen transformatiegebied. Dit houdt in dat tussen verschillende betrokken gemeente een gebied is afgesproken waar gebouwd kan gaan worden. Omdat deze kavel precies tussen Dorst en Breda ingeklemd inlegt valt deze daarom precies in zo’n gebied. Er is dus een grote kans dat daar binnenkort woningen gerealiseerd zullen gaan worden.

De ligging, de aanwijzing binnen het transformatiegebied en het dringende woningtekort in de regio maken dit perceel erg interessant.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

Bij VerkoopuwKavel.nl weten we dat grond een kostbaar bezit is. Wij vinden het daarom van het grootste belang om u bij de aan- en verkoop ervan zo goed mogelijk te begeleiden. Wij noemen dit dan ook liever het ontzorgen van u als klant. Met dit ontzorgen proberen of kunnen wij alles van u uit handen nemen. We kunnen mee gaan op de eerste bezichtiging en erbij zijn bij de laatste handtekening bij de notaris. Daarnaast werken we vaak samen met onze vaste partijen. Regelt u liever alles zelf? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Interesse gekregen in deze kansrijke kavel rond Breda?

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in dit perceel of wilt u meer weten over de kavel en zijn kansen? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 750 m²
Prijs: €41.250,00 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.