Informatie aanvragen

Kavel in Nuenen met kansen

In het oosten van de provincie Noord-Brabant ligt de plaats Nuenen. Nuenen maakt onderdeel uit van de gelijknamige gemeente en ligt ingeklemd tussen grotere steden als Eindhoven en Helmond. Veel mensen kennen Nuenen van de schilder Vincent van Gogh. Ook al woonde deze hier maar enkele jaren, toch schilderde hij hier een van zijn grootste meesterwerken: “de Aardappeleters”. Veel plekken in Nuenen doen dan ook nog steeds denken aan deze grootmeester. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel in Nuenen aan gelegen aan de Papenvoortsedijk. Een kavel die kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst.

Wat maakt deze kavel in Nuenen kansrijk?

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden perceel landbouwgrond van 500 M2 ligt vlakbij de reeds bestaande bebouwing van Nuenen. Hierdoor is de kavel bij een eventuele wijziging van de bestemming tot bouwgrond in de toekomst goed te ontsluiten. Een wijziging van de bestemming in de toekomst is zeker niet onwaarschijnlijk. Zo is er ook in de provincie Noord-Brabant een enorm tekort aan woningen. In een artikel in het Eindhovens Dagblad van een jaar geleden stond dan ook dat er in de regio zo’n 17.000 woningzoekenden zijn! Deze woningen kunnen niet allemaal in Eindhoven worden gebouwd waardoor zal worden uitgeweken naar omliggende plaatsen, zoals bijvoorbeeld Nuenen. Hetgeen weer kansen biedt op een mooi rendement op de daar gelegen grond.

Daarnaast maakt Nuenen onderdeel uit van de Brainport regio Eindhoven. Een gebied dat ook wel het Nederlandse “Silicon Valley” wordt genoemd. Deze regio zal de komende jaren alleen nog maar verder groeien en meer banen gaan creëren. Hierdoor zal de vraag naar extra woningen nog meer toenemen wat weer een mooi rendement op deze kavel in Nuenen kan opleveren.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de specialist op het gebied van de aan- en verkoop van alle soorten kavels. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening er zo op ingericht dat wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel mogelijk voor u als klant uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met verschillende instanties en betrokken partijen. Bij ons bent u er zeker van dat uw aan- of verkoop in goede handen is!

Interesse gekregen in deze kavel in Nuenen? Neem dan gerust contact met ons op of lees verder over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €29.000 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.