Kavel in het bruisende Etten-Leur

Oppervlakte: 1500 m²
Prijs: € NOTK k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar een kansrijke mogelijkheid in de gemeente Etten-Leur? VerkoopUwKavel.nl biedt kavels te koop aan in deze mooie gemeente, gelegen tussen Breda en Roosendaal. De gemeente heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van nieuwe woningen en bedrijventerreinen, waardoor er interessante kansen ontstaan voor ondernemers en mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken.

Over Etten-Leur

Etten-Leur is een bruisende gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Het is een mooie plek om te wonen en te bezoeken, met een rijk cultureel erfgoed en een historische binnenstad. De stad heeft tal van culturele evenementen, festivals en exposities, die het hele jaar door plaatsvinden. Er is voor iedereen wel iets te doen, van kunst- en muziekliefhebbers tot liefhebbers van gastronomie.

De gemeente Etten-Leur ligt in een prachtige natuurlijke omgeving en is omringd door het Liesbos en het Brabantse Walgebied. Het Liesbos is een groot en uitgestrekt bosgebied met veel wandel- en fietspaden. Het Brabantse Walgebied is een heuvelachtig natuurgebied met indrukwekkende kliffen en mooie vergezichten. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Etten-Leur is goed bereikbaar via de snelwegen A58 en A16. Het treinstation biedt uitstekende verbindingen met nabijgelegen steden, zoals Breda, Roosendaal en Rotterdam. Vanuit Etten-Leur is het gemakkelijk om de rest van Nederland en Europa te verkennen.

Interesse?

Bij VerkoopUwKavel.nl hebben we een perceel landbouwgrond van 1500 m2 te koop nabij de Bankenstraat en de Lage Donk in Etten-Leur. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte kavel die aansluit op uw wensen en behoeften. Ontdek de bruisende gemeente en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kansrijke mogelijkheden die Etten-Leur te bieden heeft.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.