Kansrijke kavel in Oosterhout

Oppervlakte: 407 m²
Prijs: € 25,00 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Temidden van een erg groene omgeving in het westen van Noord-Brabant ligt het dorp Dorst. Het is een klein dorp in de gemeente Oosterhout op zo'n 15 minuten van het bruisende Breda en zo'n 25 minuten van Tilburg. Het dorp is al eeuwen oud en stamt uit de Middeleeuwen. Daarnaast ligt het vlakbij de prachtige Boswachterij Dorst. De omgeving is dan ook erg geliefd onder dagjesmensen die de drukte van de stad even willen ontvluchten. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijke kavel in Dorst aan.

Wat maakt deze kavel kansrijk?

De ligging van Dorst maakt het dorp ten eerste erg populair. De ligging is erg landelijk en toch ben je binnen korte tijd in grotere economische centra als Breda en Tilburg. Hierdoor is de vraag naar beschikbare woningen in Dorst erg groot. Daarnaast ligt het dorp erg centraal in de Benelux waardoor het dorp in de toekomst een steeds grotere economische functie zal gaan spelen.  Het CBS verwacht dan ook dat het dorp tot in ieder geval het jaar 2035 flink zal blijven groeien. Deze ligging en de vraag naar woningen maken dit een erg kansrijke kavel in Dorst. Zo is de kavel niet ver gelegen van de reeds bestaande bebouwing. Hierdoor is de kavel in de toekomst erg goed te ontsluiten. Daarnaast is grond waardevast en daarom een investering met relatief weinig risico's.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Grond is een kostbaar bezit. Bij VerkoopuwKavel.nl doen wij iedere dag ons werk met dit in het achterhoofd. Hierdoor is onze dienstverlening er zo op ingericht om u als klant bij de aan- en verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met alle facetten die hierbij komen kijken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van goede begeleiding gedurende het hele proces. Wij nemen voor u graag alle randzaken uit handen! Meer informatie over deze kansrijke kavel in Dorst of over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.