Kansrijke kavel in Dorst

Oppervlakte: 1500 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.

Temidden van een erg groene omgeving in het westen van Noord-Brabant ligt het dop Dorst. Het is een klein dorp in de gemeente Oosterhout op zo’n 15 minuten van het bruisende Breda en zo’n 25 minuten van Tilburg. Het dorp is al eeuwen oud en stamt uit de Middeleeuwen. Daarnaast ligt het vlakbij de prachtige Boswachterij Dorst. De omgeving is dan ook erg geliefd onder dagjesmensen die de drukte van de stad even willen ontvluchten. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijke kavel in Dorst aan.

Wat maakt deze kavel kansrijk?

De ligging van Dorst maakt het dorp ten eerste erg populair. De ligging is erg landelijk en toch ben je binnen korte tijd in grotere economische centra als Breda en Tilburg. Hierdoor is de vraag naar beschikbare woningen in Dorst erg groot. Daarnaast ligt het dorp erg centraal in de Benelux waardoor het dorp in de toekomst een steeds grotere economische functie zal gaan spelen.  Het CBS verwacht dan ook dat het dorp tot het jaar 2035 flink zal blijven groeien.

Deze ligging en de vraag naar woningen maken dit een erg kansrijke kavel in Dorst. Zo is de kavel niet ver gelegen van de reeds bestaande bebouwing. Hierdoor is de kavel in de toekomst erg goed te ontsluiten. Eventuele bebouwing en wijziging van de bestemming zorgen tevens voor een mooi rendement op de grond in de toekomst.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Grond is een kostbaar bezit. Bij VerkoopuwKavel.nl doen wij iedere dag ons werk met dit in het achterhoofd. Hierdoor is onze dienstverlening er zo op ingericht om u als klant bij de aan- en verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met alle facetten die hierbij komen kijken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van goede begeleiding gedurende het hele proces. Wij nemen voor u graag alle randzaken uit handen!

Meer informatie over deze kansrijke kavel in Dorst of over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.