Informatie aanvragen

Kansrijke kavel in Deurne

Deurne, een dorp in ontwikkeling

In het oosten van de provincie Noord-Brabant ligt het plaatsje Deurne. Op een halfuur rijden van Eindhoven en iets verder van Nijmegen en de Duitse grens is dit een typisch Brabants dorp. Het dorp is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Verschillende bestemmingsplannen zijn de laatste jaren vastgelegd waarin werd besloten tot uitbreiding van het dorp. Zowel met woningen, stukken bedrijventerrein als een nieuwe randweg. Dit biedt ook kansen op het door ons aangeboden perceel aan de zuidrand van het dorp. Lees hier verder over deze kansrijke kavel in Deurne.

Wat maakt dit een kansrijk perceel?

Deurne is een dorp volop in ontwikkeling. De gemeente en provincie hebben groen licht gegeven voor uitbreiding van het dorp in meerdere richtingen zoals het noorden, oosten en het zuiden. Tot 2025 moeten er in geheel Noord-Brabant zo’n 150.000 woningen bij komen. Waarvan er zo’n 1000 in Deurne gerealiseerd zullen gaan worden. Samen met deze plannen en de nog steeds aanhoudende krapte op de woningmarkt zorgt dit voor een kavel met kansen.

Het door ons aangeboden perceel ligt direct aan de zuidelijke rand van het dorp. In de omgeving van het perceel heeft de gemeente de afgelopen jaren al enkele kavels opgekocht. Op sommige plekken wordt dan ook al druk gebouwd. Tevens wordt er een nieuwe randweg aangelegd om het dorp nog meer te ontsluiten.

Deurne is daarmee dus een dorp volop in ontwikkeling wat kansen biedt op de omliggende grond.

Interesse gekregen? Hoe nu verder?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de bemiddelaar bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Ons klantenbestand is dan ook erg verschillend. Het bestaat uit gezinnen op zoek naar een stukje grond voor een huis maar ook uit grote projectontwikkelaars. Het is al ruim 5 jaar de doelstelling om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit proberen wij door zoveel mogelijk zorgen bij de aan- en verkoop voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door samen te werken met vaste partijen. Wij kunnen u bijstaan vanaf het eerste contact tot het tekenen van de laatste papieren!

Interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Deurne? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze unieke werkwijze!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 310 m²
Prijs: €14.500 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke kavel in Deurne