Informatie aanvragen

Helmond – Een kavel met kansen

Helmond is een historische stad gelegen in Noord-Brabant onder de rook van Eindhoven. Het kenmerkte zich voorheen vooral door metaal- en textielindustrie en dat het een vestingstad was. De economische welvaart die Eindhoven in de afgelopen jaren heeft gecreëerd, heeft zeker ook invloed op de regio. Veel bedrijven vestiging zich in de omgeving van de stad en dit zorgt voor veel werkgelegenheid. Helmond als naastgelegen stad plukt hier zeker ook de vruchten van. Samen met de grote steden Breda, Tilburg, Eindhoven en 's Hertogenbosch vormt Helmond het netwerk BrabantStad. Dit netwerk is erop gericht om Noord-Brabant, en dan met name de regio's rond deze steden, op economisch gebied internationaal op de kaart te zetten.

Waarom deze kavel in Helmond zo kansrijk is?

Dit perceel van 707 m² landbouwgrond is gelegen aan de Burgemeester Krollaan te Helmond. Het bevindt zich aan de rand van een woonwijk ten westen van Helmond en nabij een industrieterrein. De stad maakt een economische groei door, maar ook het inwoneraantal groeit de laatste jaren. De gemeente zal op een gegeven moment op het gebied van woningbouw meer ruimte nodig hebben om aan de vraag te voldoen. Ook als meer bedrijven zich in de regio gaan vestigen, zal er meer ruimte gecreëerd moeten worden deze de ruimte te bieden die ze nodig hebben. In de Stedelijke Agenda van BrabantStad is meer over de plannen te lezen hoe het netwerk wil omgaan met de verwachte (economische) groei in de regio en hoe zij deze plannen willen realiseren.

Contact

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij van VerkoopuwKavel.nl waarborgen dit door u advies en begeleiding te geven gedurende het gehele proces. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 707 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?