Informatie aanvragen

Een aantrekkelijke landbouwkavel in Etten-Leur

Etten-Leur is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant gelegen tussen grote steden als Breda en Roosendaal. Het heeft een leuk stadshart met een winkelcentrum, diverse horecagelegenheden en culturele instellingen. En mocht u toch naar meer op zoek zijn, dan bent u in een mum van tijd in Breda met al haar voorzieningen.

De groei van Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur stelt in haar structuurvisie dat we momenteel leven in een een tijd van culturele verscheidenheid en in een samenleving die aan het veranderen is. Zij wil hier zo goed mogelijk op inspelen door te investeren in de veranderingen die nodig zijn, maar met lijfsbehoud van de leefbaarheid in en rondom het dorp en de functie die Etten-Leur in de regio vervult.

De gemeente streeft ernaar om in de komende jaren uit te groeien tot een dorp met rond de 50.000 inwoners. Dit heeft consequenties voor wonen en werken. Er zal hoogstwaarschijnlijk een verdere verstedelijking plaatsvinden. Wil de gemeente voorzien in de woon- en werkbehoeften van haar inwoners, zal er bijvoorbeeld in woningbouw moeten worden geïnvesteerd. Ook het industriegebied Vosdonk zal eventueel in de toekomst uitgebreid moeten worden om het voor bedrijven aantrekkelijk te houden en maken om zich daar te vestigen.

Dit maakt dat investeren in een kavel in deze regio aantrekkelijk kan zijn. Het stuk landbouwgrond, gelegen aan de Hoevenseweg, heeft namelijk een gunstige ligging. Het bevindt zich namelijk naast het industrieterrein Vosdonk en ook nabij een woonwijk. Met de snelweg A58 als grens aan de zuidkant van het dorp, is het aannemelijker dat er richting het noorden, waar de kavel zich bevindt, zal worden uitgebreid.

Onze werkwijze

Wij van verkoopuwkavel.nl staan voor iedereen klaar die de intentie of interesse heeft om grond te verkopen of aan te kopen. Dit doen wij door u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en het gehele proces op ons te nemen. Heeft u interesse in deze kavel of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 / 500 m²
Prijs: €65,00 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.