Informatie aanvragen

Interessante kavel in Deurne

Deurne is een plaats in Noord-Brabant net ten Oosten van Eindhoven. Het heeft ongeveer 25.000 inwoners en is daarmee de grootste plaats in de gemeente Deurne. Het dorp ligt in een mooie natuurlijke omgeving. Nationaal Park de Groote Peel met al haar pracht ligt op een steenworp afstand van het dorp. Maar naast de landelijke ligging van het dorp, heeft het ook de voordelen dat het nabij de groeiende stad Eindhoven ligt.

Goed bereikbare kavel in interessante omgeving

De kavel ligt in de bebouwde kom van Deurne naast een woonwijk en het treinstation en vlakbij een groot bedrijventerrein. Binnen tien minuten zit je op de dichtsbijzijnde snelweg de A67. Via N-wegen als de N270 en de N604, staat Deurne ook in een goede verbinding met de dorpen en steden in de regio. Daarnaast bent u binnen een half uur in het centrum van Eindhoven. De werkgelegenheid in deze stad stijgt ieder jaar sinds 2015. Ook plaatsen als Deurne profiteren van de economische groei van de stad en de regio. Dat de werkgelegenheid ieder jaar stijgt heeft ook weer invloed op het inwonersaantal in de regio en daarmee ook op de vraag naar (nieuwe) woningen.

De Metropoolregio Eindhoven

De Metropoolregio Eindhoven is de bestuurlijke samenwerking tussen 21 gemeenten in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, waaronder ook Deurne valt. Deze bestaat sinds 2015 en is een opvolging van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. De gemeenten slaan vooral op het gebied van economie, mobiliteit en ruimte de handen ineen. Door deze samenwerking is de regio in 2018 uitgegroeid tot de 3e grootste exportregio van Nederland.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Interessante kavel in Deurne
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?