Informatie aanvragen

Kansrijk perceel in Breda

Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. De stad maakt al eeuwen geografisch en economisch een groei door. Toen gedurende de 19e eeuw de moderne industrie opkwam, hebben tal van bedrijven zich gevestigd in Breda. Tevens is de stad een belangrijke schakel tussen de twee grote havensteden Rotterdam en Antwerpen.

De toekomst van Breda

In de structuurvisie van de gemeente Breda staat dat zij de groei die de stad de afgelopen eeuwen heeft doorgemaakt, graag wil voortzetten. Economisch gezien gaat de stad met name inzetten op de groei van kansrijke sectoren. Dit zijn de logistiek, de gezondheidszorg, de creatieve industrie, hospitality, retail, toerisme, onderwijs en agro/food. Door middel van de Mobiliteits Aanpak Breda (MAB) gaat de stad aan de slag om zo haar bereikbaarheid en mobiliteit te verbeteren zodat het verkeer in en om de stad niet vastloopt. Op het gebied van wonen staat de stad ook niet stil. Er zal de komende jaren sprake zijn van een bevolkingstoename. Er zal daarom de komende jaren geïnvesteerd worden in het ombuigen van bestaande plannen (kantoren verbouwen tot woningen), maar ook in de nieuwbouw van huizen.

Zeer goed bereikbaar en gelegen in interessante omgeving

Het perceel bevindt zich aan de Burgstsedreef in een groen gebied omringd door woonwijken in het noordwestelijke deel van de stad. Het is over de weg goed te bereiken. Binnen enkele minuten bent u op snelwegen als de A16, A58 en A59. Verder staat de stad per spoor ook in goede verbinding met grote steden als Rotterdam en Antwerpen. Tevens ligt het in de buurt van meerdere (grote) industrieterreinen en is dit gebied over water ook goed bereikbaar.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 252 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Kansrijk perceel in Breda
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?