Informatie aanvragen

Boxmeer – Een aantrekkelijke landbouwkavel

Aantrekkelijke landbouwkavel in Vortum-Mullem

Het Brabantse Vortum-Mullem is een klein dorpje met zo’n 670 inwoners in de gemeente Boxmeer. Het dorp staat vooral bekend om haar prachtige ligging aan de Maas en de nabijheid van natuurgebied De Maasheggen. Hier wordt dan ook slim gebruik van gemaakt. Veel van de toekomstplannen van de gemeente zijn gericht op het bouwen van ruime, landelijke woningen. Deze woningen zijn ideaal voor forenzen die werken in de omringende steden, maar toch willen genieten van een rustige woonomgeving.

De Provinciale prognose 2014 laat zien dat er voor de gemeente Boxmeer een vrij gestage groei in het vooruitzicht ligt. Om te voldoen aan de verwachte woningbehoefte, zijn er meer nieuwe woningen nodig. Eén manier waarop de gemeente aan deze behoeften wilt voldoen, is door het uitgeven van vrije kavels. Dit geeft potentiële kopers de mogelijkheid om zelf een stuk land te kiezen en hun woning helemaal zelf te ontwerpen. Er zijn in de directe omgeving van dit perceel al aardig wat kavels op deze manier bebouwd en het is dan ook niet ondenkbaar dat het voor dit stuk grond ook in het verschiet ligt.

Op grotere schaal

Als we op grotere schaal kijken, zien we dat Vortum-Mullem zeer gunstig gelegen is ten opzichte van zowel grote als kleinere plaatsen. Zo rijdt u vanaf dit perceel binnen vijf minuten op de A73, waarna u binnen een half uur Nijmegen, Venlo of de Duitse grens bereikt. Daarnaast ligt dit perceel vlak naast de Provincialeweg. Deze verbindingsweg is vooral gericht op de bereikbaarheid van de vele voorzieningen in Boxmeer en wordt sinds de aanleg van de A73 vrijwel alleen door bestemmingsverkeer gebruikt. Al met al voldoet dit perceel dus aan talloze eisen, wat het zeer interessant maakt voor potentiële investeerders.

Hoe gaan wij te werk?

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan een kijkje bij onze bemiddelingsinformatie.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €7.500 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Boxmeer – Een aantrekkelijke landbouwkavel