AFM Compliancy bar
AFM Compliancy bar

Informatie aanvragen

Bosperceel in het Brabantse Ossendrecht

Steeds meer mensen kiezen ervoor te investeren in bospercelen. Dit is onder andere het gevolg van de lage rente die we ontvangen op spaargeld, de alsmaar groeiende bevolking van Nederland en natuurlijk het dreigende woningtekort. Toch is het niet altijd even makkelijk om te bepalen welke kavel nu het beste bij u past. Daar kunnen wij van VerkoopUwKavel.nl u bij helpen. Wij kennen ons aanbod door en door en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een specifiek stuk grond. Zoals bijvoorbeeld deze bijzondere kavel in het Noord-Brabantse Ossendrecht. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over Ossendrecht

Ossendrecht is een middelgroot dorpje in de gemeente Woensdrecht in Noord-Brabant. De plaats ligt vlak bij de grens met onze zuiderburen, waardoor zowel Nederlandse steden als Breda en Middelburg als het Belgische Antwerpen goed te bereiken zijn. Ook als we iets verder inzoomen op de specifieke kavel, valt er qua locatie weinig te klagen. Het betreft namelijk een enorm bosperceel aan de Putseweg met een oppervlakte van maar liefst 32.855 m². Het perceel is goed bereikbaar via een verharde weg en biedt dan ook meer dan genoeg interessante kansen voor de toekomst. Deze toekomst is voor nu echter vooral gericht op landbouwdoeleinden. Om woningbouw mogelijk te maken, zal de gemeente namelijk eerst het bestemmingsplan moeten wijzigen. Tot die tijd kan wel volop geprofiteerd worden van alles wat het perceel nu al te bieden heeft. Zo bestaat het land voor een groot deel uit oogstbaar bos, met zowel oude als jonge bomen (circa 20 jaar). De ondergroei bestaat uit loofhout (berk en eik), wat bijvoorbeeld het ideale formaat heeft voor de houtkachel en vele andere doeleinden. Genoeg mogelijkheden dus.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit perceel in Ossendrecht of bent u benieuwd naar andere Noord-Brabantse kavels? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en helpen u stap voor stap door het proces heen.  
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 32.855 M2. m²
Prijs: € N.O.T.K k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Bosgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?