Informatie aanvragen

Kansrijk perceel in Bladel

Bladel is een dorp in de gelijknamige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het heeft ongeveer 10.500 inwoners en is daarmee de grootste plaats uit de gemeente. Er is een compleet aanbod van voorzieningen op het gebied van onderwijs, zorg, sport, cultuur en recreatie. Door de ruim opgezette woonwijken heerst er een prettig woon- en leefklimaat.

De kansen van dit perceel in Bladel

Bladel heeft een gunstige ligging ten opzichte van grote steden als Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België) en profitieert dan ook van de goede economie van die steden. Door verschillende N-wegen en snelwegen staat zij in goede verbinding met de steden en andere dorpen in de regio. In de gemeente Bladel zijn vooral de agrarische sector en de industriële bedrijven goed vertegenwoordigd. Dit is waar haar eigen economie vooral op draait. Maar daarnaast zijn er ook genoeg winkels, kantoren en horeca bedrijven. De gemeente biedt meer arbeidsplaatsen dan zij inwoners heeft! Hiermee vervult de gemeente een regionale functie in de werkgelegenheid.

De Metropoolregio Eindhoven

De Metropoolregio Eindhoven is de bestuurlijke samenwerking tussen 21 gemeenten in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, waaronder ook Deurne valt. Deze bestaat sinds 2015 en is een opvolging van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. De gemeenten slaan vooral op het gebied van economie, mobiliteit en ruimte de handen ineen. Door deze samenwerking is de regio in 2018 uitgegroeid tot de 3e grootste exportregio van Nederland.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1750 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Kansrijk perceel in Bladel
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?