Informatie aanvragen

Aantrekkelijke kavel in Nuenen

Een goede kavel moet aan veel vereisten voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ligging, bereikbaarheid en natuurlijk ook de toekomstplannen van de gemeentelijke bestuurders. Hoe moeilijk het ook is om op elk van deze punten goed te scoren, deze kavel in Nuenen komt toch aardig in de buurt. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Nuenen: een groeiende gemeente

De gemeente Nuenen heeft een inwoneraantal van zo’n 23.700. Dit is een stijging van bijna 7% ten opzichte van 10 jaar geleden. En dat biedt mogelijkheden. Het is namelijk van groot belang dat al deze nieuwe én bestaande bewoners een geschikte woning kunnen vinden. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, vooral gezien de huidige woningmarkt. Desondanks heeft de gemeente Nuenen deze uitdaging in de afgelopen jaren met beide handen aangegrepen. Zo heeft men hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om een particuliere bouwkavel te kopen om zelf een droomhuis te ontwikkelen. Daarnaast is ook het programma Wonen 2020-2030 opgesteld. Hierin stelt de gemeente onder andere te gaan focussen op woningen voor starters en senioren. Bovendien streeft men ernaar vóór 2030 maar liefst 325 extra sociale huurwoningen te bouwen. Hoewel nog onduidelijk is waar deze huizen precies gebouwd zullen gaan worden, is wel duidelijk dat men hiervoor snel op zoek zal moeten gaan naar geschikte bouwgrond.

Uitstekende ligging

En dat is nog niet alles! Naast de ambitieuze toekomstplannen van de gemeente, voldoet deze kavel ook op het gebied van bereikbaarheid aan alle eisen. Gelegen langs een veelgebruikte verbindingsweg en dicht in de buurt van de bestaande kernen, valt er qua ligging weinig te klagen. En als we vervolgens naar het grote geheel kijken, valt direct op dat ook Eindhoven binnen enkele minuten te bereiken is. Ideaal voor iedereen die in de grote stad werkt, maar na een lange dag toch liever uitrust in het buitengebied.

Neem contact op

Al met al is deze kavel zeer aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een investering voor de lange termijn. Interesse? Neem dan gerust eens contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 280 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?