Informatie aanvragen

Waardevolle landbouwgrond in Venlo

Investeren in een landbouwkavel in Venlo

Steeds meer mensen zijn zich aan het verdiepen in potentiële investeringsmogelijkheden. Nu sparen niet langer voordelig is, is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe manieren om te profiteren van uw zuur verdiende geld. Het investeren in een landbouwkavel is wat dat betreft zeker een interessante optie. Of u uw geld nu voor een lange of korte tijd vast wilt zetten, wij hebben altijd wel een kavel die aan uw eisen voldoet. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dit perceel in Venlo.

Toekomstplannen gemeente Venlo

Venlo is de op één na grootste gemeente van de provincie Limburg. Het inwoneraantal is in de afgelopen 20 jaar met bijna 37.000 gestegen. Dit is een toename van maar liefst 57%! Dat is dan ook de reden dat er steeds meer aandacht is voor het vinden van geschikte nieuwbouwlocaties. En dat is nog niet alles. Om deze nieuwe woningen aantrekkelijker te maken, wordt er ook gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid via de weg en het spoor. Zo worden de treinverbindingen naar Duitsland aangepakt, neemt men het doorstromingsprobleem onder handen en wordt er op alle vlakken nauw samengewerkt met omliggende kernen. Dit alles maakt dit tot een zeer interessant gebied voor grondbezitters.

Een kavel aan de Arenborgweg

De hier aangeboden kavel beslaat zo’n 230 m² aan de Arenborgweg in Venlo. Met de A67 om de hoek en een ligging aan de rand van bestaande woonwijken, zou dit een logische locatie zijn voor eventuele nieuwbouwprojecten. Dat blijkt ook uit het feit dat de gemeente enkele honderden meters verderop al aan de slag is gegaan. Op een perceel aan de Oude Arenborgweg is men momenteel namelijk bezig met het bouwen van prachtige vrijstaande herenhuizen. Dat toont aan dat men dit gebied zeker op de radar heeft staan. Wacht dus niet te lang!

Neem contact op

Wilt u meer weten over deze of een andere kavel? Neem dan vooral eens contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 230 m²
Prijs: €40,00 de M2 k.k.
Provincie: Limburg
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?