Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Tegelen

Onder de rook van Venlo vlakbij de grens met Duitsland ligt het plaatsje Tegelen. Tegelen maakt onderdeel uit van de gemeente Venlo en telt zo’n 15.000 inwoners. Tegelen kent een historie die duizenden jaren terug gaat en dankt haar naam waarschijnlijk aan de Romeinen. In de Romeinse tijd stond het dorp dan ook al bekend om de klei in de omliggende omgeving waarmee potten en dakpannen werden gebakken. De naam Tegelen komt dan ook waarschijnlijk van het Latijnse woord “tegula” dat dakpan betekend. Ook tegenwoordig staat Tegelen nog steeds bekend om de klei die in de buurt wordt gevonden. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel kansrijke landbouwgrond aan in Tegelen.

Wat maakt deze landbouwgrond kansrijk?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel in Tegelen is zo’n 250 M2 groot. Ook in het zuiden van Nederland buiten de Randstad is de vraag naar betaalbare woningen erg groot. Dit is de eerste reden dat iedere kavel gunstig gelegen grond erg kansrijk is op een mooi rendement. Daarbij komt dat de door ons aangeboden kavel ook nog eens gunstig is gelegen. Zo ligt de kavel vlakbij de bebouwde kern van Tegelen en is deze hierdoor dus goed te bereiken en te ontsluiten bij eventuele bebouwing.

De ligging en vraag naar beschikbare woningen maken deze kavel ten eerste kansrijke landbouwgrond. Ten tweede is Tegelen ook erg goed te bereiken. Het dorp ligt vlakbij de A73 en heeft een eigen treinstation. Ideaal dus voor mensen die rustiger en landelijker willen wonen maar wel binnen korte tijd in een groter stedelijk centrum willen zijn in verband met bijvoorbeeld hun werk.

De hierboven genoemde omstandigheden maken dat deze kavel landbouwgrond in Tegelen voor de toekomst zeker kansen biedt op een mooi rendement. Daarbij komt dat dit rendement nog eens flink kan toenemen indien de bestemmingsplannen op de grond wijzigen. Iets dat zeer goed mogelijk is vanwege de grote vraag naar woningen en beschikbare grond in Nederland.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Hier zijn we ons bij VerkoopuwKavel.nl iedere dag bewust van. Onze dienstverlening is er dan ook op ingericht om onze klanten van de best mogelijk service te voorzien bij dit kostbare bezit. Door de jaren heen proberen wij al onze klanten bij de aan- of verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken instanties of de andere partijen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw stuk grond in goede handen is!

Meer informatie over onze unieke werkwijze of deze kansrijke kavel landbouwgrond in Tegelen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €6.900 k.k.
Provincie: Limburg
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?