Informatie aanvragen

Investeer in een kavel in Eijsden

Eijsden is een dorp in Zuid-Limburg dat zich net onder Maastricht bevindt. Het ligt direct aan de rivier de Maas in het mooie heuvelachtige Limburgse landschap. Het is een dorp met veel historie waar bij de eerste bebouwing hoogstwaarschijnlijk al uit de Romeinse tijd dateert. Eijsden telt maar liefst 88 rijksmonumenten waaronder ook het Kasteeel van Eijsden valt.

Waarom deze kavel in Eijsden?

De ligging van de kavel aan de spoorstraat is allereerst zeer gunstig. Het is makkelijk te bereiken doordat het praktisch bijna aan de snelweg A2 ligt. Hiermee staat Eijsden in een goede verbinding met de rest van Nederland, maar ook met buurland België. Daarnaast is de ligging aan de rivier de Maas ook een voordeel en profiteert het dorp van de scheepvaart die veelvuldig gebruik maakt van deze belangrijke vaarroute. De kavel bevindt zich naast een industriegebied ten noorden van het dorp en ook vlakbij de bebouwde kom van Eijsden.

De economie van het plaatsje was tot ongeveer halverwege de 20e eeuw voornamelijk gericht op landbouw, en dan specifiek de fruitteelt. Maar later werden ook de veehouderijen, ontgrindingen en industrialisatie belangrijker voor de regio. Delen van de landbouwgrond in de omgeving heeft hierdoor een ander bestemmingsplan gekregen. Er was meer ruimte nodig voor bedrijventerreinen, maar ook voor woningbouw. In de structuurvisie van de gemeente Eijsden-Margraten staat dat zij verwacht dat er in de toekomst tekorten gaan zijn in ruimte voor bedrijven in de grootschalige logistiek. De verwachting is dan ook dat er in de toekomst nog meer ruimte moet komen om grote bedrijven in deze sector in de regio te vestigen.

Heeft u interesse in deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 212 m²
Prijs: €50 de M2 k.k.
Provincie: Limburg
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.