Informatie aanvragen

Interessante landbouwkavel in Venray

Venlo-Venray: de logistieke hotspot van Nederland

Het gebied Venlo-Venray in de provincie Limburg is in de afgelopen 10 jaar meerdere keren uitgeroepen tot dé logistieke hotspot van Nederland. Dit heeft vooral te maken met de goede bereikbaarheid van zowel Nederlandse als buitenlandse afzetmarkten. Zo zorgt de nabijgelegen A73 ervoor dat zowel Nijmegen als Venlo goed bereikbaar zijn. Ook de Duitse grens ligt om de hoek. De hier aangeboden kavel ligt, zoals u op de kaart kunt zien, direct aan de A73. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat deze propositie in de toekomst zal worden aangemerkt als potentiële uitbreidingslocatie.

Interessante bevolkingsprognoses

Volgens prognoses van het CBS zal de groei in vrijwel alle regio’s van de provincie Limburg nog lange tijd aanhouden. Deze verwachtingen gelden ook voor Venray, dat momenteel zo’n 30.000 inwoners telt. Het gaat hier met name om een toename van het aantal inwoners van 65 jaar en ouder. Dit brengt een stijging van het aantal eenpersoons- en een daling van het aantal meerpersoonshuishoudens met zich mee. Momenteel zijn er niet genoeg huizen die aan de wensen van deze oudere bevolkingsgroep voldoen. Bestaande huizen zijn veelal te duur of te groot en er is een tekort aan geschikte huurhuizen. De gemeente zal in de nabije toekomst dan ook hard moeten werken om het dreigende woningtekort tegen te gaan. Dit biedt interessante mogelijkheden voor grondbezitters in deze regio.

Hoe kan VerkoopuwKavel.nl u helpen?

VerkoopuwKavel.nl heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van landbouwkavels. Wij nemen de zorgen van uw investering uit handen door het contact met de betrokken makelaars en instanties voor u te onderhouden. Daarnaast regelen wij onder andere de benodigde notarissen en eventuele bezichtigingen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Heeft u vragen of opmerkingen over deze of een andere kavel? Twijfel dan niet en neem gauw contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: €27,50 de M2 k.k.
Provincie: Limburg
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Interessante landbouwkavel in Venray
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?