Informatie aanvragen

Leek – Een veelbelovende kavel

Nabij de stad Groningen bevindt zich het dorpje Leek. Het grenst aan de rivier de Lek en is onderdeel van de gemeente Westerkwartier. Het inwonersaantal van de totale gemeente ligt rond de 64.000. De dorpskern van Leek is één van de grotere in de gemeente.

Welke kansen biedt deze kavel in Leek?

Het is een perceel van 494 m² landbouwgrond gelegen aan de Matsloot te Leek. Het perceel is gelegen tussen de twee woonkernen van de stad Groningen en het plaatsje Leek. Het is een typisch Hollands dorp en je kunt er dan ook de rust van een dorp ervaren. Zeker ook met de mooie natuur eromheen. Het voordeel is dat het wel op ongeveer 20 minuten van de binnenstad afligt, dus dat je van alle gemakken bent voorzien. Tevens is door de verschillende N-wegen in de regio de bereikbaarheid en de verbinding met de andere plaatsen én met de A7 erg gunstig. Je bent dus ook zo op andere plekken in het land. Investeren in stukken grond is relatief veilig doordat grond waardevast is. Dit maakt hierin investeren dan ook aantrekkelijker dan het aanschaffen van aandelen, waar veel meer risico's aan verbonden zijn. Bestemmingsplannen van grond kunnen namelijk in de toekomst wijzigen doordat de gemeente grond nodig heeft voor de woningbouw of bedrijventerreinen. Ligt de kavel net als deze vlakbij een woonkern of industrieterrein, dan is dat dus zeer gunstig.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. We zijn open en eerlijk en streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden van contact met betrokken instanties en partijen en het regelen van het papierwerk.  Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Leek? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek meer over de mogelijkheden.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 494 m²
Prijs: € 10,00 de M2. k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?