Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Hoogkerk

Zo’n vier kilometer ten westen van de stad Groningen ligt het dorp Hoogkerk. Tot 1969 was Hoogkerk een zelfstandige gemeente. Sinds 50 jaar hoort het echter bij de gemeente Groningen. Hoogkerk is een dorp dat al eeuwen bestaat. Zo spreekt men al over een plaats Hoogkerk in 1379! Het dorp heeft zijn naam te danken aan de hoog gelegen kerk in het dorp. In het noorden van Nederland zien we vaker dat dorpen hun naam te danken hebben aan een belangrijk kenmerk van het dorp.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond in Hoogkerk aan ter grote van 250m2. De kavel is gelegen langs de Aduaderdiepsterweg. Deze weg loopt ten westen van het dorp richting Den Horn.

Waarom nu landbouwgrond in Hoogkerk kopen?

Grond is een kostbaar en een schaars goed. Het is waardevast terwijl het rendement op goed gelegen grond groot kan zijn. Het kopen van grond is daarom een goede manier om vermogen te spreiden. Daarnaast is er in heel Nederland een groot tekort aan beschikbare en geschikte grond om aan de groeiende vraag voor woningen te voldoen. Aan de ene kant zien we een trek naar de stad, terwijl we ook zien dat mensen de drukte van steden zoals Groningen proberen te ontvluchten.

Deze vraag naar woningen net buiten steden zoals Groningen maakt dat deze kavel eventueel in aanmerking komt voor bebouwing. Daarnaast is de grond eenvoudig te ontsluiten en bereikbaar te maken door zijn ligging langs de weg.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Onze dienstverlening is er op gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door de meeste randzaken die bij de koop en verkoop van grond komen kijken uit handen te nemen. Daarbij kunt u denken aan het contact onderhouden met de wederpartij en de betrokken instanties. Daarnaast staan wij u graag het hele proces bij! Lees hier meer over onze werkwijze.

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Hoogkerk? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €n.o.t.k. k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Landbouwgrond in Hoogkerk