Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Arum met goede ligging

Landbouwgrond in Arum: een waardevast investering

Meer en meer mensen zijn zich in de afgelopen jaren gaan verdiepen in de voordelen van het investeren in landbouwgrond. Met een alsmaar stijgend inwonersaantal in vrijwel alle provincies en de verwachte negatieve rente op de spaarrekening, is dit een veelbelovende optie. Dat heeft alles te maken met het feit dat veel gemeentes op zoek zijn naar geschikte bouwgrond. Zo ook in Arum. Hoewel percelen met een agrarische bestemming hier momenteel nog niet voor gebruikt mogen worden, gebeurt het steeds vaker dat deze bestemming wordt aangepast. En dat is waar het interessant wordt voor grondbezitters.

Over Arum

Arum is een klein dorpje in het westen van Friesland. Met slechts 1.000 inwoners is het een van de kleinere kernen van de gemeente Súdwest-Fryslân, maar dat maakt het niet minder populair. Het is namelijk de ideale uitvalsbasis voor mensen die werken in Leeuwarden. Daarnaast ligt ook de Afsluitdijk om de hoek en heeft de omgeving qua ontspanning en natuur veel te bieden. Voor wie dus op zoek is naar een ruime woning in het buitengebied, is dit de perfecte oplossing.

De kavel zelf ligt aan de Harlingerweg, een verbindingsweg tussen het centrum van Harlingen en omliggende dorpen, waaronder Kimswerd, Arum en Achlum. Dat dit een aantrekkelijke locatie is, blijkt ook het Ambitiedocument WONEN SWF 2019. Hierin stelt men dat er in de komende 8 jaar een extra vraag van 110 tot 170 woningen wordt verwacht. Om een woningtekort voor te blijven, heeft men zich ten doel gesteld op korte termijn de eerste woningen te bouwen. Dit zijn allemaal redenen waarom het voor geïnteresseerden in het investeren in een kavel aantrekkelijk kan zijn om een kijkje te nemen in Arum.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over deze kavel in Arum of één van onze andere percelen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag een stapje verder!

 

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €n.o.t.k. k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.