Informatie aanvragen

Kavel met kansen in Hoogezand

Hoogezand is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen. Ingeklemd tussen Groningen en Assen bestaat de gemeente uit verschillende kleine dorpen. Het grootste dorp is Hoogezand. Een eeuwen oud dorp dat zijn naam te danken heeft aan zijn vroegere ligging, namelijk ‘Het Hooge Sandt”. Op deze verhoogde plekken konden mensen uit de omgeving zich terugtrekken wanneer het water te hoog kwam te staan.

VerkoopuwKavel.nl biedt in de buurt van Hoogezand, namelijk in Kiel-Windeweer, een perceel landbouwgrond aan. De kavel is zo’n 1000m2 groot en is gelegen langs de sluisweg. Dit is de weg die Kiel-Windeweer verbindt met Hoogezand.

Een kavel met kansen in Hoogezand

Grond is een kostbaar bezit. Vanwege zijn waardevastheid is het tevens een goede manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan enorm zijn. Of een kavel goed gelegen is verschilt met de jaren. Wanneer in bestemmingsplannen een perceel de bestemming ‘wonen’ in plaats van ‘landbouw’ krijgt schiet de prijs omhoog.

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel is er een met kansen in Hoogezand. De kavel is gelegen langs de sluisweg en daarom eenvoudig te ontsluiten en te bereiken. Daarnaast heeft de provincie Groningen de regio tussen Assen en Groningen aangewezen als groeigebied. Het is de bedoeling dat in de regio de komende jaren flink gebouwd gaat worden. De kans is dus aanwezig dat deze kavel daarvoor in aanmerking komt.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl realiseren we ons maar al te goed dat grond een zeer kostbaar bezit is. Het is daarom van het grootste belang om bij de aan- en verkoop er zorgvuldig mee om te gaan. U wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Onze dienstverlening is erop ingericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Benieuwd naar wat dit ontzorgen betekent? Lees dan hier verder over onze werkwijze.

Interesse gekregen in dit perceel landbouwgrond? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: €13.500 k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kavel met kansen in Hoogezand