Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Hoogezand

Het dorp Hoogezand

Hoogezand is een plaats in de gemeente Groningen en maakt onderdeel uit van de gemeente Hoogezand-Sappermeer. De plaats is zo’n 400 jaar oud en dankt zijn naam aan het feit dat het in de 16eeeuw een hoog gelegen plaats in het veengebied was; “Het Hooge Sandt’. Tegenwoordig is Hoogezand een dorp volop in ontwikkeling. De groei van het aantal inwoners en een grote vraag naar woningen en ruimte voor bedrijven zorgen dat bestemmingsplannen van de gemeente op de schop moeten. De door ons aangeboden percelen landbouwgrond liggen ten zuiden van de bebouwing. Deze ontwikkelingen maken dit dan ook kansrijke landbouwgrond in Hoogezand.

Kansrijke landbouwgrond in Hoogezand

In Nederland is er een groot tekort aan woningen en ruimte voor bedrijventerreinen. Dit is niet alleen een probleem van de randstad maar speelt zich ook af in de provincies. Een voorbeeld hiervan is Hoogezand. Tot 2030 wordt een grote groei verwacht van het aantal inwoners. Hetgeen ervoor zorgt dat de vraag naar nieuwe woningen en voorzieningen nog verder toeneemt.

De Rijksoverheid heeft de regio Groningen-Assen aangewezen als een groeikern in Nederland. Onder deze regio valt ook Hoogezand. De door ons aangeboden percelen landbouwgrond liggen ten zuiden en vlak buiten de bebouwing. Het is dan ook niet geheel onwaarschijnlijk dat hier in de komende jaren woningen gerealiseerd zullen gaan worden om aan de toenemende vraag te voldoen. Deze kansrijke landbouwgrond in Hoogezand biedt daarom kansen op mooi rendement.

Interesse? Hoe nu verder?

VerkoopuwKavel.nl is al een aantal jaar de bemiddelingsspecialist bij alle vormen van grond aan- en verkoop. Aan de hand van onze unieke werkwijze proberen wij onze klanten van de beste dienstverlening op dit gebied te voorzien. Dit doen wij door hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit houdt in dat wij proberen zoveel mogelijk ze uit handen te nemen. Denk daarbij aan het contact en afspraken maken met bijvoorbeeld notarissen en makelaars. Wij staan u graag vanaf het begin tot het eind van het proces bij!

Meer weten over onze unieke werkwijze of geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €12.995 k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.