Informatie aanvragen

Investeren in Oude Pekela

Er zijn talloze factoren waar u rekening mee moet houden wanneer u op zoek gaat naar een geschikte landbouwkavel om in te investeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ligging, toekomstmogelijkheden en de aantrekkelijkheid van de omgeving. Wat dat betreft lijkt deze kavel in Oude Pekela goed te scoren. Interesse? Lees dan gauw verder.

Waarom investeren in landbouwkavels?

Voordat we verder ingaan op onze kavel in Oude Pekela, is het misschien handig om eerst de ‘Waarom’-vraag te beantwoorden. Waarom is het nu zo interessant om te investeren in landbouwgrond? Landbouwgrond is, zoals de naam al doet vermoeden, grond die op dit moment alleen nog maar gebruikt kan worden voor landbouw. Dit is echter geen permanente status. Door het dreigende woningtekort, besluiten steeds meer gemeentes bestemmingen te wijzigen. Dit heeft als gevolg dat de grond gebruikt mag worden voor woningbouw en dat is met het oog op het dreigende woningtekort natuurlijk zeer interessant.

Waarom Oude Pekela?

Maar met de keuze om te investeren in een landbouwkavel zijn we er nog niet. Er zijn namelijk talloze opties, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Laten we eens een kijkje nemen naar dit perceel in Oude Pekela. Oude Pekela is een middelgroot dorpje met zo’n 8.000 inwoners in het Groningse Pekela. Het dorp ligt vlak bij de A7 en de Duitse grens en profiteert dus van een uitstekende bereikbaarheid vanuit de grote steden. Ook als we verder inzoomen op dit specifieke perceel, zien we dat er qua ligging weinig te klagen valt. De grond ligt vlak bij de bestaande wijken en aangezien er maar liefst 1.000 m² beschikbaar is, is er meer dan genoeg ruimte voor de ambitieuze toekomstplannen van de gemeente. In de Woonvisie 2019-2023 is namelijk vastgesteld dat men de komende jaren maar liefst 150 nieuwe woningen gaat bouwen. En dat is nu precies wat deze omgeving zo aantrekkelijk maakt voor grondbezitters.

Interesse?

Meer weten over deze kavel in Oude Pekela? Neem dan contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?