Interessante kavel in Hoogezand

Oppervlakte: 3000 m²
Prijs: € NOTK k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar kansrijke mogelijkheden in de gemeente Midden-Groningen? VerkoopUwKavel.nl biedt u kavels te koop aan in Hoogezand, een gezellig dorp in het hart van de provincie Groningen. De gemeente heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van nieuwe woningen en bedrijventerreinen, wat interessante mogelijkheden biedt voor ondernemers en mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken.

Over Hoogezand

Hoogezand is een gezellig dorp in de gemeente Midden-Groningen en ligt in het hart van de provincie Groningen. Het is een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen vanwege de mooie natuurgebieden en prachtige wandel- en fietsroutes die de omgeving te bieden heeft. Het nabijgelegen Zuidlaardermeer is een prachtig gebied om te zeilen, zwemmen en zonnebaden in de zomer.

In de omgeving van Hoogezand zijn er talloze historische bezienswaardigheden te vinden, zoals oude molens en kerken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de monumentale korenmolen "De Hoop" in het nabijgelegen Scheemda, die nog steeds in bedrijf is en waar u ambachtelijk gemalen meel kunt kopen. In het nabijgelegen Zuidbroek kunt u de fraaie middeleeuwse kerk bezoeken, die bekend staat om zijn prachtige fresco's en glas-in-loodramen.

Als u op zoek bent naar een stuk grond in Hoogezand, heeft VerkoopUwKavel.nl een perceel van 3000 m2 te koop in Hoogezand-Kiel Windeweer, nabij de Nieuwe Compagnie. Dit perceel biedt de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen in een rustige en natuurlijke omgeving, omringd door weilanden en bossen.

Interesse?

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte kavel die aansluit op uw wensen en behoeften. Hoogezand biedt niet alleen een prachtige omgeving om te wonen en te werken, maar ook interessante mogelijkheden om te ondernemen. Ontdek de gezellige gemeente en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kansrijke mogelijkheden die Hoogezand te bieden heeft.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.