Informatie aanvragen

Een veelbelovend perceel in Haren

Investeren in landbouwgrond in Haren

Het feit dat u op deze website bent beland, geeft aan dat u zich al enigszins aan het verdiepen bent in de potentie van landbouwgrond. Dat maakt onze taak iets makkelijker. Toch vertellen we u graag meer over waarom onze kavels een goede investeringsmogelijkheid zijn en ook waarom deze specifieke kavel in Haren zo interessant is. Laten we bij het begin beginnen.

Waarom landbouwgrond?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar alternatieve manieren om hun spaargeld te investeren. Als we niet oppassen gaat sparen ons binnenkort meer kosten dan opleveren en het lijkt alsof ook andere investeringsmogelijkheden in de afgelopen jaren op losse schroeven zijn komen te staan. Maar zoals we allemaal weten, blijft het aantal inwoners van Nederlands desondanks gestaag stijgen. En dat betekent dat er ook altijd nieuwe woningen gebouwd zullen moeten worden. Momenteel zijn talloze gemeentes hard op zoek naar geschikte bouwgrond. Daarom wordt er steeds vaker voor gekozen de bestemming van kavels met een agrarische functie te wijzigen. Waar men een weiland het ene moment ziet als schijnbaar nutteloze grond, kan dat binnen no-time veranderen in de ideale locatie voor een prachtig nieuwbouwproject. En daar kunt u van profiteren!

De voordelen van Haren

Haren is een plaats in de Nederlandse gemeente Groningen. Het inwonertal van het dorp is in de afgelopen 7 jaar met ruim 1.800 personen gestegen tot een totaal van 17.895. En dat is ook niet zo gek. Haren vormt namelijk de perfecte uitvalsbasis voor de hoofdstad van de provincie. Het duurt slechts 10 minuten om het centrum met de auto te bereiken en ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Voor iedereen die in Groningen werkt, maar graag tot rust komt in het buitengebied, is dit dus een uitgelezen kans.

Interesse?

Heeft deze kavel in het veelbelovende Haren uw interesse gewekt? Wacht dan niet te lang en laat het ons weten. Wij vertellen u graag meer over de volgende stappen!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2500 m²
Prijs: €17,50 de M2 k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.