AFM Compliancy bar
AFM Compliancy bar

Informatie aanvragen

Vorden – Stuk bosgrond in natuurlijke omgeving

Vorden is een dorp met ruim 7000 inwoners in de provincie Gelderland gelegen in de gemeente Bronckhorst. Het dorp ligt in een natuurrijke omgeving en is vooral bekend door de vele kastelen die er in de buurt te vinden zijn. Vorden trekt dan ook veel fiets- en wandeltoeristen die van de natuur, de kastelen en de wijnhuizen komen genieten.

Waarom dit stuk grond in Vorden?

Investeren in een stuk (bos)grond is relatief veilig, omdat grond van zichzelf waardevast is. Het heeft bijvoorbeeld minder risico dan investeren in aandelen. Het kan dus een goed alternatief zijn voor geld op de bank. De ligging van deze kavel is erg gunstig. Het perceel betreft een stuk bosgrond  van 2939 M2 gelegen aan Lekkebekje aan de noordkant van het dorp, nabij de bebouwde kom en een industriegebied. Daarnaast is het ook omringd door verschillende campings en recreatieparken. De gemeente Bronckhorst laat in hun omgevingsvisie weten dat zij in de nabije toekomst wil inzetten op een innovatieve economie. Ze willen zich richten op het versterken van het vestigingsklimaat en de bereikbaarheid van bedrijven en voorzieningen verbeteren. Er wordt ingezet op groei in werkgelegenheid, goede infrastructuur, economische groei en een goede leefbaarheid voor de inwoners. Er zal in de toekomst dus ruimte nodig zijn om het aantrekkelijk te maken voor bedrijven om zich in de gemeente te vestigen. Het investeren in een stuk grond in de gemeente kan daardoor kansrijk zijn, omdat grond steeds schaarser wordt.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u het proces van de aankoop uit handen te nemen. Wij willen u graag ontzorgen en u bent verzekerd van specialistische begeleiding. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2939 m²
Prijs: € notk k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Bosgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


"*" geeft vereiste velden aan

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?