Informatie aanvragen

Veelbelovende landbouwgrond in Doetinchem

Het in de Gelderse Achterhoek liggende Doetinchem heeft een lange historie. Al in de negende eeuw moet er bebouwing zijn geweest. Inmiddels telt de stad ongeveer 45.000 inwoners en telt de gemeente Doetinchem er zelfs 57.000. Het is al die jaren uitgegroeid tot een belangrijke stad met een regionale centrumfunctie. Ook is de gemeente in de toekomst van plan nog meer te groeien.

De kansen van dit perceel in Doetinchem

Het perceel bevindt zich buiten de bebouwde kom van Doetinchem aan de Broekstraat. Het ligt in een rustige omgeving, maar binnen 10 minuten met de auto bent u in het centrum van de stad. Daar kunt u genieten van alle gemakken die de stad met zich meebrengt. Winkelcentra, horecagelegenheden, toeristische attracties en leuke marktjes. Daarnaast leent de bos- en waterrijke omgeving van de stad zich perfect voor lange fiets-, wandel- en kanotochten. Rondom Doetinchem zijn er verscheidene N-wegen die de stad met de dorpen en steden in de omgeving verbindt. Bovendien ligt de stad aan de snelweg de A18, waardoor de stad ook goed te bereiken is van buiten de regio. Daarbij heeft de Doetinchem ook een gunstige ligging aan de Oude IJssel en is de stad toegankelijk voor beroepsscheepvaart.

Bouwen aan de toekomst

Het is interessant om te investeren in een perceel in Doetinchem. De stad en de gemeente zijn door de eeuwen heen al stevig gegroeid en deze groei willen ze graag doorzetten. Veel inwoners van de stad werken ook in de gemeente of in de regio en dit willen ze graag zo houden. In de structuurvisie Doetinchem is te lezen dat er wordt geïnvesteerd om de stad in de toekomst ook aantrekkelijk te houden om in te wonen en te werken. Het gemeentebestuur wil zijn aandacht richten op de ontwikkeling van economie, onderwijs, milieu, sport, landbouw zorg & welzijn, cultuur en wonen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 200 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelbelovende landbouwgrond in Doetinchem
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?