Informatie aanvragen

Veelbelovend perceel in Lichtenvoorde

In de provincie Gelderland in de Achterhoek ligt het plaatsje Lichtenvoorde. Met haar bijna 13.000 inwoners één van de grotere dorpen in deze regio. Lichtenvoorde was tot 1 januari 2005 een zelfstandige gemeente, maar is op die datum samengevoegd met een aantal naastliggende gemeenten tot de gemeente Oost Gelre.

Werkgelegenheid in de Achterhoek

De meeste werkgelegenheid in de omgeving van Lichtenvoorde is te vinden in de sectoren industrie en delfstoffenwinning, groot- en detailhandel, en de gezondheids- en welzijnszorg. Tot en met 2015 was er jaarlijks een krimp te zien in de werkgelegenheid in de Achterhoek. Het tij is in 2016 gekeerd en sinds dat jaar zien we jaarlijks een lichte groei terug in de tabellen. Ook de gemeente Oost Gelre zet in op het verbeteren van de werkgelegenheid en heeft dit punt daarom hoog op haar agenda staan. Het doel is om meer ondernemers zich in de gemeente te laten vestigen. Dit wil zij doen door middel van het verbeteren van het imago, het aanbieden van aantrekkelijke vestigingslocaties, informeren over ontwikkelingen op subsidiegebied en het verbeteren van de samenwerking met de grensgemeenten.

De kansen van dit perceel in Lichtenvoorde

Het perceel bevindt zich nabij de Wentholtstraat ter hoogte van de Flierbeek in Lichtenvoorde. Het ligt op een gunstige plek aan de rand van het dorp aangrenzend aan de bebouwde kom. Door de groeiende werkgelegenheid is er in de toekomst meer vraag naar woningen. De gemeente kan er dan voor kiezen om op de plek van het perceel uit te breiden. De bereikbaarheid van het perceel is tevens goed. Lichtenvoorde staat door verschillende N-wegen goed in verbinding met andere dorpen en steden in de regio en met de snelweg de A18.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1100 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelbelovend perceel in Lichtenvoorde
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?