Informatie aanvragen

Landbouwperceel met kansen in Wezep

Aan de noordelijke rand van de Veluwe in Gelderland ligt het dorp Wezep. Het dorp telt ongeveer twaalf duizend inwoners. Het is daarmee een van de grootste dorpen van de gemeente Oldebroek. Wezep is een relatief jong dorp dat vooral is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog. Het oudste gebouw in Wezep is de dorpskerk die uit halverwege de 19e eeuw stamt, het dorp kent daardoor weinig historie. Wij bieden nu een landbouwperceel met kansen in Wezep aan.

Wat maakt deze grond kansrijk?

Aan de Soppeweg in Wezep biedt VerkoopuwKavel.nl een landbouwperceel met kansen aan. Het perceel is ongeveer 250m2 groot en gelegen tussen de A28 en N308. Hierdoor is de grond bij eventuele bebouwing eenvoudig te ontsluiten voor bijvoorbeeld de aanleg van de benodigde infrastructuur. De ligging is dan ook het eerste punt wat deze kavel zo interessant maakt.

Ten tweede kent het perceel waar deze kavel onderdeel vanuit maakt verschillende eigenaren. Een punt dat grond ook erg interessant kan maken.

Daarnaast is het algehele tekort aan woningen in Nederland een ander punt wat kansen biedt op deze kavel. In heel Nederland is men op zoek naar geschikte grond om op te bouwen. De ligging van deze kavel, tussen de A28 en N308, de hoeveelheid eigenaren en de landelijke ligging van het dorp Wezep maken dit daarom kansrijk op eventuele bebouwing in de toekomst. Hetgeen een flink rendement kan opleveren voor de toekomst.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Bij VerkoopuwKavel.nl stellen wij iedere dag onze dienstverlening op deze gedachte in. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met de aan- en verkoop van verschillende soorten grond. Klanten roemen ons dan ook vanwege onze manier van ontzorgen. Hiermee proberen wij voor u als klant zoveel mogelijk uit handen te nemen. Van het contact met betrokken instanties en makelaars tot het regelen van de notaris of een bezichtiging. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- en verkoop van uw stukje grond in goede handen is. Meer informatie over onze unieke werkwijze vindt u hier.

Wilt u meer informatie over dit landbouwperceel met kansen in Wezep of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €11.500 k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.