Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Beneden Leeuwen

Het dorp en de gemeente

Aan de zuidelijke oevers van de rivier de Waal ligt het dorp Beneden Leeuwen. Samen met een aantal andere woonkernen en plaatsen vormen zij gezamenlijk de gemeente West Maas en Waal. De gemeente is gelegen in het midden van de grote stedelijke driehoek Utrecht, Nijmegen en ’s -Hertogenbosch. Wonen in Beneden Leeuwen is daarom erg landelijk en en in een waterrijke omgeving. Daarnaast staat u vanwege de ligging in de driehoek binnen afzienbare tijd in een aantal van Nederlands gezelligste stadscentra.

Wat maakt deze landbouwgrond in Beneden Leeuwen zo kansrijk?

De door ons aangeboden kavel is gelegen aan de Klossenstraat nabij de Waalbandijk en grenst daarmee direct aan de Waal. Langs deze dijk bevinden zich meerdere woningen als ook bedrijven. Waardoor de kavel aan de dijk een locatie is met veel potentieel. Bijvoorbeeld voor het uitbreiden van een bedrijf of de bouw van nieuwe woningen. Want net zoals in heel Nederland is de gemeente West Maas en Waal ook op zoek naar plekken om uit te breiden in Beneden Leeuwen. Dit heeft onder meer te maken met tekort aan nieuwbouw woningen. Een probleem dat we in heel Nederland zien.

De ligging van de kavel, de zoektocht naar ruimtes om uit te breiden als ook de bereidheid van de gemeente om uit te willen breiden maken dat deze landbouwgrond in Beneden Leeuwen in de toekomst een hoogwaardige bestemming kan krijgen. Het geen kansen biedt op een mooi rendement!

Waarom kopen via VerkoopuwKavel.nl

VerkoopuwKavel.nl is al een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van grond. Door de jaren heen hebben wij een groot klantenbestand en verschillend klantenbestand opgebouwd. Mensen die op zoek zijn naar grond voor hun droomhuis als ook grote projectontwikkelaars die meerder hectares per keer zoeken. Een ieder van onze klanten proberen wij zo goed mogelijk te ontzorgen. Hiermee doelen wij erop dat we zoveel mogelijk voor hen uit handen willen nemen. U kunt daarbij denken aan persoonlijke begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot bij het zetten van de laatste handtekening. Dit doen wij ook graag voor u bij deze landbouwgrond in Beneden Leeuwen!

Heeft u na het lezen interesse gekregen in het investeren in deze kansrijke kavel in Beneden Leeuwen? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €17.500 k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke landbouwgrond in Beneden Leeuwen