Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Beesd kopen

In het zuid-westen van de provincie Gelderland ligt het al eeuwen oude dorp Beesd. In de vroege middeleeuwen werd de omgeving van het dorp al behuisd door een monniken klooster. Door de jaren heen groeide dit uit tot het tegenwoordige dorp Beesd. Tegenwoordig maakt Beesd onderdeel uit van de gemeente West-Betuwe samen met andere plaatsen zoals Geldermalsen, Lingewaal en Deil. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijk stuk landbouwgrond in Beesd aan

Wat maakt deze grond kansrijk?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel landbouwgrond in Beesd is gelegen langs de Molendijk/Sportstraat. De kavel is zo’n 250m2 groot en daarom geschikt voor een ieder die interesse heeft in het aankopen van grond. Deze ligging biedt kansen voor de toekomst. De kavel is namelijk gelegen langs de reeds bestaande bebouwing waardoor de grond in de toekomst goed ontsloten zou kunnen worden.

Het grote tekort aan woningen in heel Nederland is een andere factor die deze landbouwgrond in Beesd kansrijk maakt. Zo is er een trek van mensen naar grotere als Amsterdam en Utrecht maar willen ook veel mensen juist landelijk wonen en de drukte ontvluchten. Beesd is hier erg geschikt voor. Hetgeen de vraag naar beschikbare ruimte in de toekomst eventueel alleen maar doet groeien en voor de toekomst een mooi rendement kan opleveren! Daarnaast is grond erg waardevast en een goede manier om uw vermogen te spreiden.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Sinds een aantal jaar is VerkoopuwKavel.nl de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening er zo op ingericht dat wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Dit doen wij door bijvoorbeeld contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties maar ook door u van begin tot eind te begeleiden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw stuk grond in goede handen is. Zo ook bij deze landbouwgrond in Beesd!

Interesse gekregen in deze kansrijke kavel of wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €N.O.T.K k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.