Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Lichtenvoorde

“Nu nog” agrarische grond in Lichtenvoorde?

In het oosten van Nederland op enkele tientallen kilometers van de Duitse grens ligt het plaatsje Lichtenvoorde. In de Achterhoek heeft VerkoopuwKavel.nl een kansrijke propositie bestaande uit landbouwgrond in Lichtenvoorde te koop staan. Lichtenvoorde is het grootste dorp uit de gemeente Oost-Gelre. Dit blijkt onder meer uit haar inwonersaantal en de economische bedrijvigheid van de gemeente. De afgelopen jaren heeft de woningbouw zich in dit dorp in zuidelijke richting ontwikkelt. Ten zuiden van het huidige dorp ligt dan ook de door ons aangeboden propositie.

Waarom is deze landbouwgrond in Lichtenvoorde kansrijk?

Net als in heel Nederland is ook in Lichtenvoorde al jaren een stijging van de vraag naar nieuwe woningen te zien. De afgelopen jaren heeft de gemeente vooral uitbreidingen van het dorp richting het zuiden toegestaan. Verdere plannen van de gemeente om uit te breiden gaan ook richting het zuiden. Hierdoor ligt het in de lijn der verwachting dat deze kavel een meer hoogwaardige bestemming tot bijvoorbeeld bouwgrond zal krijgen. Een dergelijke bestemming biedt dan ook grote kansen op rendement in de toekomst!

De vraag naar nieuwe woningen en de wens van de gemeente om verder uit te breiden maken dit een kansrijke kavel in Lichtenvoorde. Daarnaast is onlangs ook de N18 aangelegd. Hierdoor is de Achterhoek meer ontsloten. Grotere economische gebieden zoals bijvoorbeeld Enschede zijn hierdoor eenvoudiger te bereiken. Het geen de vraag naar woningen in bijvoorbeeld meer landelijke dorpen zoals Lichtenvoorde ook doet groeien!

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor de aankoop van grond voor u droomhuis, maar ook als verkopende agrariër met verschillende stukken land. Door de jaren heen hebben wij dan ook veel ervaring opgedaan bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Wij zien het als onze taak om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk randzaken en stress voor u uit handen te nemen!

Interesse gekregen in het investeren in deze grond in Lichtenvoorde? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder over onze werkwijze wat betreft het “ontzorgen” van u als klant.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1500 m²
Prijs: €11 de M2 k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke landbouwgrond in Lichtenvoorde