Kansrijke kavel in gemeente duiven

Oppervlakte: 3000 m²
Prijs: € NOTK k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar kansrijke mogelijkheden in de gemeente Duiven? VerkoopUwKavel.nl biedt een ruim aanbod aan landbouwkavels te koop in deze prachtige, groene gemeente tussen Arnhem en Nijmegen. Geniet van de rustige en landelijke omgeving, omringd door schitterende wandel- en fietsroutes en historische bezienswaardigheden.

Maar er is meer dan alleen de mooie omgeving. Duiven is bezig met ambitieuze uitbreidingsplannen en heeft meer ruimte nodig voor de bouw van nieuwe woningen, bedrijven en recreatiegebieden. Als u in deze ontwikkeling wilt meegaan, biedt VerkoopUwKavel.nl u de kans om uw eigen perceel te vinden en deze kansrijke mogelijkheid te benutten.

Onze kavels zijn geschikt voor zowel investeerders als mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken. Wij hebben bijvoorbeeld een perceel landbouwgrond van 3000 m2 te koop, gelegen in Duiven nabij de Loostraat. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte kavel die aansluit op uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van de kansrijke mogelijkheden die de gemeente Duiven te bieden heeft.

Interesse?

Interesse in deze kavel van 3000 m2 nabij de Loostraat in Duiven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over het investeren in landbouwkavels en hoe u deze droom werkelijkheid kunt laten worden.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.