Informatie aanvragen

Landbouwkavels in het natuurrijke Britsum

Investeren in een landbouwkavel in Britsum

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun geld te investeren in landbouwkavels. U vraagt zich misschien af waarom dit nu eigenlijk zo aantrekkelijk is. Daar vertellen we u graag iets meer over. Ten eerste is het gezien de verwachtte negatieve spaarrente een logische keuze om uw spaargeld van de bank af te halen. Als u dan op zoek bent naar een alternatief, zijn landbouwkavels een goede optie. Dit heeft alles te maken met het groeiende woningtekort in Nederland. In de afgelopen jaren zijn talloze percelen met de bestemming ‘landbouwgrond’ gewijzigd, om zo ruimte te creëren voor nieuwe woningbouwprojecten. En daar kunt u van profiteren! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze kavels in het Brabantse Britsum.

Over Britsum

Er zijn een aantal woorden die Britsum perfect omschrijven: natuurrijk, rustig en uitstekend bereikbaar. Laten we bij het begin beginnen. Britsum is een klein dorpje in de gemeente Leeuwarden. Hoewel het plaatsje slechts 900 inwoners telt, doet dit niet af aan het feit dat het hier heerlijk wonen is. Van de natuurrijke omgeving tot de nabijheid van de grote stad, alles klopt. Het vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor mensen die hun brood verdienen in Leeuwarden.

Kansen voor grondbezitters

Hoewel het niet waarschijnlijk is dat er op grote schaal gebouwd zal worden in de omgeving van Britsum, is men er wel bezig met het verbeteren en vernieuwen van het woningaanbod. Zo worden oude woningen afgebroken en komen hier prachtige doch betaalbare nieuwbouwwoningen voor in de plaats. Ook worden er individuele kavels verkocht, zodat mensen zelf hun droomhuis kunnen realiseren. Dit alles om diverse demografieën naar het dorp te trekken. En deze gemeentelijke ambitie is nu precies wat deze kavels interessant maakt voor grondbezitters.

Meer weten?

Ontvangt u graag meer informatie over deze kavel of een van onze andere kavels in Brabant? Neem dan gerust eens contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 400 / 500 m²
Prijs: €49,00 de M2 k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.