Informatie aanvragen

Landbouwgrond met kansen in Donkerbroek

Een van de kleinste gemeentes in Nederland is de gemeente Ooststellingwerf in het oosten van Friesland. De gemeente telt zo’n kleine 2000 inwoners en bestaat uit een aantal dorpen en natuurgebieden op zo’n halfuur afstand van grotere steden als Heerenveen en Drachten. Onderdeel van deze gemeente is het dorp Donkerbroek. Een dorp waar VerkoopuwKavel.nl nu landbouwgrond met kansen aanbiedt.

De twee kavels die VerkoopuwKavel.nl aanbiedt in Donkerbroek zijn in totaal zo’n 2150m2 groot. De twee stukken zijn gelegen langs de Herenweg centraal in het dorp. De Herenweg is gelegen aan een woonwijk en daardoor zijn de kavels ook goed te ontsluiten. Hetgeen kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst. Naar de toekomst toe is dit dus landbouwgrond met kansen in Donkerbroek.

Waarom is deze grond kansrijk?

Grond is op zichzelf een kostbaar bezit. Het is van zichzelf waardevast en het rendement op goed gelegen grond kan dan ook enorm zijn. De ligging van deze kavels is daarnaast ook erg interessant. Door de centrale ligging in het dorp en de ligging ten opzichte van een woonwijk en de Herenweg is de grond goed te bereiken en te ontsluiten. Dit is onder meer van groot belang indien het dorp met bijvoorbeeld nieuwe huizen zou willen uitbreiden.

Daarnaast is ook het huidige economische sentiment in Nederland van groot belang. Er is een groot tekort aan beschikbare ruimte om te bouwen en aan beschikbare woningen. Iedere kavel wordt daarom onder de loep genomen om te kijken of die misschien in aanmerking kan komen. De ligging van deze kavels zou bijvoorbeeld goed geschikt zijn om nieuwe landelijke woningen te bouwen.

Waarom via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Daar zijn we bij VerkoopuwKavel.nl ons iedere dag opnieuw van bewust. Onze dienstverlening is erop gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld bij de aan- en verkoop van uw grond. Met dit ontzorgen proberen wij voor u zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld het onderhouden van contact met verschillende partijen en instanties of begeleiding van begin tot eind. Meer informatie over deze unieke werkwijze vindt u hier.

Heeft u interesse gekregen in deze landbouwgrond met kansen in Donkerbroek? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2150 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.