Informatie aanvragen

Investeren in landbouwgrond in Oosterwolde

Een investering in grond doet men vaak omdat dit waardevast is. Dit perceel in de plaats Oosterwolde, gelegen in de gemeente Ooststellingwerf te Friesland, is hier een uitstekend voorbeeld van. Dit stuk grond van 6000 m2 biedt door de reeds liggende structuurvisies en plannen voor het gebied uitstekende kansen. Investeren in landbouwgrond in Oosterwolde is daarom misschien wel een goede kans voor u!

Wat biedt dit perceel in Oosterwolde?

Dit perceel in Oosterwolde is gelegen langs de rand van de bebouwde kom. Het is reeds in gebruik als landbouwgrond en in het huidige bestemmingsplan is de bouw van woningen nog niet toegestaan. Maar uit de structuurvisies voor dit gebied blijkt dat er wel zeker mooie kansen liggen op deze grond. Onder andere de aanleg van een nieuwe N381 biedt kansen voor wonen, werken.

Daarnaast zorgen het tekort aan woningen in Nederland, de reeds aanwezige voorzieningen in de buurt en de ligging in een van Friesland’s stedelijke gebieden voor extra mogelijkheden.

Al met al biedt dit perceel door zijn ligging en de toekomstplannen van de betrokken overheden een waardevaste investering. Investeren in landbouwgrond in Oosterwolde is daarom misschien wel de unieke kans voor u!

Wat kan VerkoopuwKavel.nl voor u betekenen?

VerkoopuwKavel.nl zet zich sinds de afgelopen 5 jaar in voor de dienstverlening bij de aan- en verkoop van alle soorten kavels. Het is ons doel om u als klant daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij kunnen u bijvoorbeeld bijstaan van de eerste bezichtiging tot het laatste bezoek bij de notaris. Dit doen wij niet allemaal alleen. Bij VerkoopuwKavel.nl werken we altijd samen met onze vaste partijen. Door middel van deze werkwijze staan wij bij al onze klanten bekend om onze eerlijke en open manier van communiceren. U kunt bij interesse hier rustig verder lezen over onze unieke werkwijze.

Heeft het lezen van deze pagina interesse bij u opgewekt om te investeren in landbouwgrond in Oosterwolde? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 6000 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Investeren in landbouwgrond in Oosterwolde