Informatie aanvragen

Kansrijke landbouwgrond in Lippenhuizen

Omringd door uitgestrekte weilanden ligt in het zuidoosten van Friesland het dorp Lippenhuizen. Het dorp is onderdeel van de gemeente Opsterland en ligt ten oosten van het dorp Gorredijk en ten noorden van Jubbega. Lippenhuizen telt zo’n 1300 inwoners en komt in de geschiedenisboeken al voor sinds het begin van de 14e eeuw. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel kansrijke landbouwgrond in Lippenhuizen aan.

Wat maakt deze kavel kansrijk?

Beschikbare en geschikte grond om te bouwen wordt steeds zeldzamer en daarom ook waardevoller. Het rendement op een kavel geschikte grond voor bebouwing kan daarom enorm zijn. Daarnaast is het kopen van grond een goede en relatief veilige manier om uw vermogen te spreiden aangezien het waardevast is.

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden landbouwgrond in Lippenhuizen is zonder meer kansrijk te noemen. Dit heeft onder meer te maken met het grote tekort aan woningen en beschikbare grond in Nederland. De kavel is zo’n 250m2 groot en centraal gelegen. De ligging van deze kavel ten opzichte van de reeds bestaande bebouwing is daarom rond uit gunstig te noemen. De waardevastheid van grond in zijn algemeenheid en de ligging van deze kavel maakt dit kansrijke landbouwgrond in Lippenhuizen.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

Grond is een waardevol bezit. Het is daarom belangrijk er zorgvuldig mee om te gaan. Bij VerkoopuwKavel.nl zijn wij ons hier bewust van. Daarom is onze dienstverlening erop gericht om u zoveel mogelijk te ondersteunen en te ontzorgen bij de aan- of de verkoop van grond.

Door middel van ondersteuning en ontzorging proberen wij zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken instanties en partijen en u van begin tot eind te begeleiden. Hierdoor hoeft u zich als koper of verkoper van grond geen zorgen te maken. Wilt u meer weten over onze unieke dienstverlening? Lees dan hier meer over onze unieke werkwijze!

Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Lippenhuizen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 500 m²
Prijs: €12.500 k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.