Kansrijke landbouwgrond in Donkerbroek

Oppervlakte: 500 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In het oosten van de provincie Friesland ligt een van de kleinere gemeentes van Nederland: de gemeente Ooststellingwerf. De gemeente is opgebouwd uit diverse dorpen en natuurgebieden en telt in totaal zo'n 20.000 inwoners. Een van de velen dorpen die de gemeente rijk is heet Donkerbroek, een plaatsje met zo'n 2000 bewoners. Hier is het landelijk en rustig wonen, terwijl u binnen een half uur midden in de stadscentra van Assen, Drachten of Heerenveen bent. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel kansrijke landbouwgrond in Donkerbroek aan. De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden landbouwgrond is 500 m2 groot en is gelegen aan de Schapendrift. Een weg die vanuit het centrum van het dorp loopt naar de doorgaande weg aan de Leidijk. Een ligging die kansen biedt op een mooi rendement voor de toekomst. Door de ligging aan de Schapendrift is de grond goed te bereiken en te ontsluiten bij eventuele bebouwing, waardoor kansen op een mooi rendement in de toekomst zeker aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bij uitbreiding van het dorp zelf of wanneer in de buurt gelegen agrariërs hun bedrijf willen uitbreiden. Daarnaast is deze landbouwgrond een goede en waardevaste manier om vermogen te spreiden.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we ons er iedere dag opnieuw van bewust dat grond een kostbaar bezit is. Daarom hebben wij onze dienstverlening er zo op gericht dat u als klant bij de aan- of verkoop zoveel mogelijk uit handen wordt genomen. Dit noemen wij ook wel ontzorgen. Aan de hand van deze term voorzien wij u van advies en begeleiding gedurende het hele proces, zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in het gebied en werken we samen met vaste partijen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is. Meer informatie over deze unieke werkwijze leest u hier. Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Donkerbroek? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.