Informatie aanvragen

Kansrijke grond in Burum

Een landelijk dorp in Friesland

In het noorden van Friesland ligt het dorp rustige en landelijk Burum. Het dorp ligt bovenop een terp. Een door de mens aangelegde soort heuvel die dorpen tegen het water uit de Waddenzee moest beschermen. Men spreekt voor het eerst over Burum in het jaar 1408, waardoor het dorp al ruim 600 jaar oud is. VerkoopuwKavel.nl biedt hier nu een perceel landbouwgrond aan, waardoor u kansrijke grond in Burum kunt aankopen. Gelegen langs de Rijksweg N355 en aan de rand van het dorp biedt deze kavel voldoende kansen.

Burum en omgeving

Op een halfuur rijden van het rustige Burum ligt de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. Een stad die in 2018 werd uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Daarnaast ligt op een halfuur ook het Lauwersmeergebied. Een groot recreatiegebied wat erg geliefd is onder watersporters en toeristen. Ook ligt vlakbij Burum ‘It grutte ear’, een groot station voor satellietcommunicatie. Dit is hier in de jaren ’60 aangelegd vanwege de rustige omgeving. Over een rustige plek gesproken!

Kansrijke grond in Burum

Grond is waardevast. oftewel het behoud zijn waarde. Eventuele wijzigingen in bestemmingsplannen kunnen echter grote waardestijgingen veroorzaken. Aankopen van grond is daarmee voor de langere termijn en kan eventueel flink rendement opleveren. Een mooie manier dus om uw vermogen te spreiden. De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel ligt aan de rand van Burum. Langs de rijksweg N355 en wordt ontsloten via een weg die naar het dorp loopt. De kans is dus aanwezig dat hier ooit, mocht Burum uitbreiden, woningen gerealiseerd kunnen worden. Het geen kansen biedt op een mooi rendement.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan betekenen

VerkoopuwKavel.nl is al een aantal jaar een gespecialiseerde bemiddelaar bij de aan- en verkoop van grond. Onze klanten komen uit alle lagen van de samenleving, maar bij een ieder van hen is het ons doel ze zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel mogelijk voor hen uit handen te nemen! Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kansrijke grond in Burum? Neem dan gerust contact met ons op.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 275 m²
Prijs: €4.950,00 k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Kansrijke grond in Burum