Informatie aanvragen

Interessante propositie in Haulerwijk (Friesland)

De provincie en de gemeente

In de provincie Friesland ligt qua grondgebied een van de grootste gemeentes van Nederland. Namelijk de gemeente Ooststellingwerf. In het dorpje Haulerwijk in deze provincie ligt voor geïnteresseerden een erg interessante propositie. Het tekort aan woningen blijkt namelijk niet alleen een probleem van de randstad, maar ook van de provincie. Ook in de provincie Friesland en het kleine Haulerwijk is er behoefte aan nieuwe woningen. Zowel voor de vrije- als voor de huursector. Dit woningtekort biedt kansen voor dit perceel.

Waarom is deze propositie zo interessant?

Wat deze propositie ten eerste interessant maakt is dat er ook in Friesland en Ooststellingwerf een woningtekort is en er dus behoefte is aan geschikte grond om op te bouwen. Deze kavel is daar erg voor geschikt. Dit komt onder meer doordat de grond direct aan het dorp grenst. Daarnaast is in bestemmingsplannen van de gemeente opgenomen dat er de komende jaren woningen bij moeten komen. Deze kavel wordt in dergelijke plannen een “aantrekkelijke mogelijkheid” en interessante propositie in Haulerwijk genoemd.

Daarnaast is de kavel gelegen langs een reeds bestaande weg en zorgt de grootte van de kavel ervoor dat er genoeg woningen op gebouwd kunnen worden om aan de vraag te voldoen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat dit perceel verschillende kansen biedt.

Wat VerkoopuwKavel.nl voor u kan doen!

VerkoopuwKavel.nl is de expert op het gebied van bemiddeling bij de aan- en verkoop van grond. Met onze jarenlange ervaring staan wij verschillende geïnteresseerden in grond bij. Ook voor de verkoop van grond bent u bij ons aan het goede adres. Het is ons doel om u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

Dit ontzorgen betekent dat wij vrijwel alles voor u uit handen kunnen nemen. Denk daarbij aan het regelen van makelaars, contact met overheidsinstanties of de zoektocht naar eventuele kopers. Daarnaast kunnen wij u bijstaan vanaf de eerste bezichtiging tot en met het zetten van de laatste handtekening.

Regelt u alles liever zelf? Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem!

Interesse gekregen in deze interessante propositie in Haulerwijk?

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse gekregen in deze propositie in Haulerwijk? Neem dan gerust contact met ons op of lees op de website meer over de unieke werkwijze van VerkoopuwKavel.nl!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2865 m²
Prijs: €59.500 k.k.
Provincie: Friesland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Interessante propositie in Haulerwijk (Friesland)